Itt a nyár a Fantáziában!

Népszerű a Napló-hűségkártya az üzletben  Fotó: Matey István

Népszerű a Napló-hűségkártya az üzletben  Fotó: Matey István

A Fantázia Fehérneműben már a legújabb modellek közül válogathatnak.

Debrecen. – Nincs olyan hölgy, aki ne örülne egy márkás és elegáns fehérneműnek, hálóruhának, egy gyönyörű fürdőruhának. A Fantázia Fehérnemű széles kínálattal rendelkezik mind fehérneműkben, mind hálóruhákban – hívta fel a figyelmet Szabó Lászlóné, a Fantázia Fehérnemű üzletvezetője. – Az ismert márkák mind megtalálhatóak üzletünkben, a Triumph, a Felina, a Conturelle, a Liska melltartók B kosártól I kosárig – a teltebb keblű hölgyekre is gondolva. Hálóruhákban is többféle női és férfi modellünk van, szebbnél szebb fazonokban. Gazdag a köntösválaszték is, Rösch, Vamp, Belmatex márkák kaphatók, női és férfi 36–62-es méretig.

Teljes a választék fürdőruhákból a neves márkák legújabb kollekcióiból, a Magisztrálból és a Palomából is, amelyek a fiatalok kedvelt márkái. A rafinált szabásvonalaknak köszönhetően a hölgyek tökéletesen elégedettek lehetnek az alakjavító fürdőruhák által nyújtott tükörképükkel, amit az ANITA funkciós fürdőruhái maradéktalanul megvalósítanak. Ráadásul méretben is nagy választékot nyújtanak, ugyanis a B-től egészen a H kosárig minden hölgy megtalálhatja a számára megfelelőt.

 

Kedvezmények is várják

– Szeretik az emberek a Napló-hűségkártya nyújtotta kedvezményeket, rendszeresen mutatják a kis aranykártyát, ami az üzletünkben öt százalék engedményt jelent – kivéve az akciós termékekre, amelyekre most 10-20 százalék kedvezményt nyújtunk.

Huszonöt éve változatlan felállásban várjuk vásárlóinkat, igyekszünk megbízhatóan és színvonalasan dolgozni vevőink megelégedettségére – tette hozzá az üzletvezető.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés