Átláthatóvá válik minden

Keretből és üvegből is széles a választék Fotó: Archív

Keretből és üvegből is széles a választék Fotó: Archív

Ablak-, ajtóüveg, tükrök méretre szabása, ragasztása.

DEBRECEN. A cívisvárosban és vonzáskörzetében, ami a lakásban üvegezéssel kapcsolatos, minden munkát precízen elvégzünk – tudtuk meg Kungler Sándornétól, a Kungler és Tsa Bt. cégvezetőjétől. Hozzátette: többek között ajtó, ablak, ­konyhabútorok üvegezésével, méretre szabásával, illetve képkeretezéssel foglalkoznak.

Színes paletta

– A széles választéknak köszönhetően biztosan mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb képkeretet, hiszen vevőink mintegy 300 féle különböző színű, anyagú és mintájú képkeret közül választhatnak. Üvegeink tekintetében szintén színes a paletta: a síküveg vastagsága mellett, körülbelül 15 féle mintás üveget kínálunk vásárlóink számára – fogalmazott a cégvezető. A csaknem 20 éves múltra visszatekintő cégnél továbbá akváriumok, erkélykorlátok és dróthálós üvegek készítésével is foglalkoznak.

– Ügyfeleink kényelmét szolgálva az üvegezési munkálatokat kollégáink a helyszínen végzik el. Biztosítók szerződött partnerei vagyunk, ezzel is megkönnyítve a hozzánk fordulók ügyintézését, hiszen nem kell ügyfélszolgálatra szaladgálni, nekünk közvetlenül fizet a biztosító üvegkár rendezésekor – fűzte hozzá Kungler Sándorné, aki maga is több mint 18 éve előfizetője lapunknak. A cégvezető kilenc éve csatlakozott a Napló hűségprogramjához.

– Amellett, hogy az újság segítségével több emberhez eljuthat szolgáltatásunk híre, kedvezményt is nyújthatunk vásárlóinknak. A hűségkártyával rendelkezők 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatnak nálunk – közölte Kungler Sándorné.  HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés