Ballagásra is remek ötletek

Esküvőkre, ballagásra is remek ajándékokat lehet találni Fotó: Derencsényi István

Esküvőkre, ballagásra is remek ajándékokat lehet találni Fotó: Derencsényi István

A Forgó Csillag kristály- és porcelánüzletben tíz százalék kedvezmény jár a hűségkártyára.

Debrecen. Az 1993-ban alakult Forgó Csillag kristály és porcelánüzlet 13 évig a debreceniek által jól ismert Amfora udvarban kínálta portékáit. 2006-ban költöztek a régi Omnia udvarba. Az elegáns porcelánüzlet üde színfoltja a debreceni belváros szívének. A Forgó Csillag kristály- és porcelánüzlet pár méterre található a főutcától, a minőségi kiszolgálás, a már-már legendás hírnév bevonzza a szépre vágyó embereket. Sok termék helyben megtalálható az üzletben, de katalógusból egyedileg is megrendelhetőek csúcsminőségű termékek széles választékban.

 

Csodás ajándékok

– Kristályvázáink, bonbonierjeink, tálaink Ajkán készülnek, kiváló minőségű, egyedi darabok. Ezek mellett más országok kristály termékeit is forgalmazzuk, amelyek a fiatalabb korosztály köreiben népszerűbbek a modern, csiszolatlan megjelenésük miatt. Óriási kínálatunk van Zsolnay és Hollóházi porcelánokból, kristálypoharakból, díszműárukból és rozsdamentes evőeszközökből. Ónozott, ezüstözött termékeink, valamint üvegáruink névnapra, szülinapra, esküvőre, ballagásra és egyéb alkalmakra kelendőek. Az értéket képviselő ajándék-, és használati tárgyak mellett alacsonyabb árkategóriájú ét-, tea-, mokka készletek széles választéka is szerepel kínálatunkban.

A fiatalokra gondolva, az általuk kedvelt Swarovski ékszer kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Mindemellett Swarovski kristályokkal díszített poharakat is forgalmazunk. Üzletünkben nászajándék-szolgáltatás működik. A házasulandók összeírják, hogy milyen ajándékokat szeretnének – megkönnyítve a vendégek és a saját dolgukat. Mára ez egyre elterjedtebb szokás a jegyespárok körében – nyilatkozta Forgó Lászlóné üzletvezető.

 

Kedvezmény az olvasóknak

A Napló hűségakciójához csatlakozva a Napló előfizetői a hűségkártyájuk felmutatásával tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatnak az üzletünk teljes készletéből. Kristálytiszta, hogy a Forgó Csillagban is megéri hűségesnek lenni!  X

Üzletünkben többek között nászajándék-szolgáltatás is működik.

Forgó Lászlóné

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés