Újdonság a palettán: friss helyi halak a tányéron

A Friss’n Fish gyorsétterem halas fogásai nemcsak egészségesek, hanem finomak is Fotó: Molnár Péter

A Friss’n Fish gyorsétterem halas fogásai nemcsak egészségesek, hanem finomak is Fotó: Molnár Péter

A térségben hiánypótló halétterem, a Friss’n Fish nyitotta meg kapuit Debrecenben márciusban.

Debrecen. A halételek fogyasztása köztudottan egészséges, jelentékenyen javíthatja életminőségünket, de akár életünket is meghosszabbíthatjuk, ha heti rendszerességgel beiktatjuk étrendünkbe különféle változatait.

Halból is kolbász

A Friss’n Fish gyorsétterem halas fogásai nemcsak egészségesek, hanem finomak is, étlapjukon a hagyományos, magyaros ízvilág és a kuriózumok egyaránt helyet kaptak.

A hal mindenféle változata megtalálható itt, a klasszikus halászlétől kezdve a rántott-sült halon át a modern halburgerig, ízletes és egyedi fogások készülnek, megfizethető áron. – A ház specialitása a saját találmányú halkolbász, amelyet mi darálunk, ízesítünk, és már betöltve, megsütve kínáljuk a vendégeknek – árulja el Lovász Balla Nikolett tulajdonos. – A legjobb halételek titka a kiváló minőségű, helyi halakban, és a megfelelő sütési eljárásban rejlik. A Tiszához és a Hortobágyi halastavakhoz való közelség rendkívüli előny, hisz így mindig friss hazai halakat kínálhatunk a vendégeknek – tette hozzá.

Frissen, ropogósan

Elmondta továbbá azt is, hogy az étterem adottságai pedig azokat a kortárs gasztronómiai eljárásokat is lehetővé teszik, amitől a sült halak igazán ropogósak, frissek és harmonikus ízvilágúak lesznek.

Húsvétra készülve

Nyitási akcióként 2500 forint feletti fogyasztás esetén házi somlóival kedveskednek, a húsvéti ünnepekre készülve pedig haltál-előrendeléseket is felvesznek.  x

A Napló Hűségkártyával rendelkező vendégek a közelmúltban megnyílt Friss‘n Fish halétteremben
5 százalék kedvezményben részesülnek.

Sütve mérik le a halakat

Fontos megemlíteni, hogy a Friss’n Fish haléttermekben a dekagrammra feltüntetett árak a kisült fogásra értendőek, ami mintegy további 25%-os megtakarítást jelenthet a többi étteremben számolt nyers haltermékhez képest – tudjuk meg Lovász Balla Nikolett tulajdonostól.


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés