Bámulatos hajlékonyság

Életre szóló törhetetlenségi garancia   Fotó: Archív

Életre szóló törhetetlenségi garancia   Fotó: Archív

A Denfo Fogsorcentrum újdonságai meghozták a puhaságot a fogsorosok számára!

Nyíregyháza. A protézis okozta ínyföltörésre, fájdalomra a több nemzetközi nagydíjat elnyert, bevizsgált, puhán maradó protézis­anyag a megoldás, melyet a nyíregyházi Denfo Fogsorcentrum alkalmaz.

A protézis alsó, ínnyel érintkező felülete készül az új, puha műanyagból, enyhítve a rágáskor keletkező nyomást, mely az érzékeny ínyre nehezül. Ha a protézis alá kerül a puha, ínykímélő anyag, nem töri fel a szánk ezt az igen érzékeny részét. Az újfajta protézist Amerikából hozta a nagy múltú, 35 éve működő fogsor-centrum vezetője, Nagy Péter fogtechnikus, TCS protetikus mester. – Ezzel az új technikával az ínyföltörés okozta fájdalom megszűnik. Akik nem tudták hordani az alsót, azok is viselik, nagyon lesorvadt íny esetén is alkalmazható, könnyebben megszokható, kényelmes viselet, jobban tapad, nem esik ki, és a régi, kőkemény protézis is kibélelhető, hogy ne törjön a fogsor – magyarázza Nagy Péter.

Életre szóló garancia

A bámulatosan rugalmas, törhetetlen, egyedülállóan ínykímélő TCS iFlex thermoplasztikus protéziseket azoknak ajánlják, akiknek gyakran eltörik, megreped a fogsoruk, nehezen szokják meg a hagyományos, kemény protézist. A világon elsőként a száj melegétől idomul az ínyhez.

Pihekönnyű, vékony, bámulatosan rugalmas, fémmentes és esztétikus. Életre szóló törés-repedés elleni garanciával rendelkezik. Nincsenek rajta fémkapcsok, az ínnyel egyszínű, láthatatlan, hajlékony nylon­kapcsok biztosítják a jó fekvést, helyben maradást, illeszkedést. Ez az úgynevezett iFlex fogsor lett 2016 Év Fogpótlása, amely fém- és akrilátallergiásoknak is tökéletes választás. Kőkemény, hagyományos, allergiát, hányingert okozó protézis helyett korszerűbb, jobb a világhírű rugalmas amerikai thermoplaszt fogsor.

Két év garancia

A nyíregyházi fogsorcentrum újdonságairól naprakész információt találnak a cég honlapján, a denfo.oldalunk.hu címen is. A Denfonál megtekinthető és megrendelhető ez a hihetetlenül hajlékony komfort-fogsor. Fogorvossal együttműködve csinálják a hidakat, protéziseket, pótlásokat. Egészségpénztári, valamint Hajdú-bihari Napló, Észak és Kelet Hűségkártya-elfogadóhely.

A cég szakemberei felhívják a leendő páciensek figyelmét arra is, hogy minden munkájukra két év garanciát nyújtanak, a kisnyugdíjasok pénztárcájához árengedménnyel próbálnak idomulni.

Ha valakinek pedig fogat kell sürgősen javítani vagy csinálni, itt hétvégén is elvállalják. További elérhetőségük a lapunk 13. oldalán található. A hűségkártyával érkezők részére pedig tíz százalék kedvezményt nyújtanak.  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés