Itt a tavasz: öltöztesse fel lakását is!

Fő profiljuk a lakástextil, a függöny, valamint a bútorszövet árusítása  Fotó: Derencsényi István

Fő profiljuk a lakástextil, a függöny, valamint a bútorszövet árusítása  Fotó: Derencsényi István

Trendi és klasszikus lakástextilek és dekorációs anyagok igény szerint

Debrecen. A Debrecen belvárosában található Sharon Függöny és Méteráru Szalon fő profilja a lakástextil, a függöny különböző formációi, valamint a bútorszövet és egyéb dekorációs kiegészítők árusítása. Első osztályú minőségben, nagy választékban, modern és klasszikus stílusban, minden ízlést kielégítően, az összes korosztálynak kedvezve kínálják textíliáikat.

Szakmai tapasztalat: garancia

A lakás esetében is fontos a kellő harmónia kialakítása, ezért is szállítjuk ki mintasáljainkat a helyszínekre is vásárlóinkkal előzetesen egyeztetve, hisz a már meglévő színekhez így könnyebb kiválasztani a tökéletes textileket. Ebben is sokéves tapasztalattal állunk vevőink rendelkezésére és segítjük őket szükség és igény szerint – fogalmaz Sóvágóné Matkó Csilla cégvezető. – Előzetesen ingyenes felmérést végzünk, majd a kivitelezési munkálatok utolsó fázisában ráadásként fel is rakjuk a megrendelt függönyöket, karnist stb.

Kedvezményesen, sőt

Vásárlóinkat készletről, illetve megrendelés alapján szolgáljuk ki. Szolgáltatásaink közé tartozik a függönyvarrás, karnisszerelés, ingyenes helyszíni felmérés majd felrakás – fűzi hozzá a cégvezetőnő. A Sharon Függöny és Méteráru Szalon csatlakozott a Napló hűségprogramjához is, amelynek a segítségével minél szélesebb körben ismertetnék meg a céget. A Napló partnereként a hűségkártyával rendelkező vásárlóknak tíz százalék kedvezményt biztosítanak termékeik árából (más akcióval nem összevonható).  X


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés