Minden, amihez csak varrógép szükséges

Dobi Zoltánné Gyöngyiék egy éve egy nagyobb üzletbe költöztek át  Fotó: magánarchívum

Dobi Zoltánné Gyöngyiék egy éve egy nagyobb üzletbe költöztek át  Fotó: magánarchívum

Ruhajavítás, -tisztítás, ruhakészítés alkalomra és mindennapokra – kedvezményesen.

Debrecen. Meglévő ruhák tisztítása, alakítása, igazítása, bőrjavítás, táskajavítás, patentozás, vasalás és minden tevékenység, amihez varrógép szükséges, megtalálható hűségpartnerünk, Dobi Zoltánné vállalkozásánál. Újdonság, hogy a vállalkozó szolgáltatási palettája 2013 szeptemberétől kiegészült a következőkkel: bőr-, irha-, szőrmekabátok, -ruhák tisztításával, festésével, javításával, szűcsmunkákkal.

Bővülő szolgáltatás

– Fontos volt számomra, hogy a szolgáltatási szektort is megkeresve, megoldást adjak a közületek, szállodák, éttermek, vállalatok, cégek munkaruhákkal és textíliákkal felmerülő problémáira, mint például: függöny- és ágyneműjavítás, varrás, munkaruha-javítás, -készítés, lakástextíliák készítése, javítása – mondta Dobi Zoltánné, hozzátéve: helyszíni munkafelméréssel, s igény szerinti kiszállítással is dolgozik. Hét éve partnere a Napló hűségkártya-akciójának. Véleménye szerint a programnak köszönhetően az olvasók tudomást szerezhetnek a debreceni mikro-, kis- és középvállalkozók létezéséről, ami segíti őket abban, hogy képet kapjanak a lehetőségekről. – Én is segíteni akarok az embereknek, s ezt a Napló hűségakcióján keresztül megvalósíthatom. A hűségkártyások nálam minden szolgáltatásból 5 százalék kedvezményben részesülnek – fűzte hozzá.

Új hely, régi környék

Neki az eltelt több mint hét év alapján nagyon jó tapasztalatai vannak, sokan érkeznek hozzájuk a hűség­akció keretében, Debrecenből és vidékről egyaránt. Jó néhányan nem is hallottak még róla, hogy a Petőfi téren, a Petőfi-szobor háta mögött létezik ilyen széles körű tevékenységi körrel rendelkező ruhajavító vállalkozás. Az üzlet időközben kinőtte régi helyét, tavaly egy attól 30 méterre található nagyobb helyre költöztek.

Megéri

– Magam is előfizetője vagyok a Naplónak legalább 14 éve. Többször is használtam már a hűségkártyát, kertépítésnél, házfelújításnál, fodrásznál. Mindkét oldalról alátámaszthatom, megéri hűséges partnernek lenni! – hangsúlyozta.  HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés