Munka közben védve

A debreceni üzlet bejárata FotÓ: Molnár Péter

A debreceni üzlet bejárata FotÓ: Molnár Péter

Szaktanácsadást is nyújtanak, a felmerülő kérdésekre szakértő kollégák állnak rendelkezésre.

Debrecen. Több mint ezerféle termék közül választhatnak a vásárlók a Máté és Társa Bt. cégek mindkét üzletében. Leginkább munkaruhákat, védőcipőket, védőkesztyűket, mentőládákat kis és nagykereskedelemben találhatnak az érdeklődők, sok más termék mellett. Mind­emellett széles választékban tartanak lángálló és antisztatikus ruházatokat is.

A cég 1997–ben alakult, idén ünnepelte megalakulásának 20 éves jubileumát. Az eltelt időszak alatt folyamatosan bővült a termékek választéka. Üzleteikben nem csak kiskereskedelmi tevékenységet végeznek, hanem a kis- és nagyvállalatok, valamint a viszonteladóikat is kiszolgálják.

Extra méretben is

A termékek mellett vásárlóiknak szaktanácsadással, zuhanás gátló eszközök időszakos felülvizsgálatával is szolgálnak. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is, valamint rendkívül széles a méretskála, ruházatnál XXS–8XL-ig, cipőknél 35–től 52–es méretig bármilyen megtalálható az üzletben. Igény szerint feliratozzák a munkaruhákat, mindemellett kiszállítást vállalnak az ország egész területére – tudtuk meg Máté Sándor igazgatótól. A Hajdú-bihari Napló hűségkártyával rendelkezők számára ­minden termékükre egységesen 10 százalék engedményt ajánlanak fel mindkét üzletükben (Debrecen, Cegléd utca egy szám és a Hajdúböszörmény, Király Jenő tér egy szám alatt) történő vásárláskor.

A vezetőtől megtudtuk, hogy ő is aktív olvasója, előfizetője a Naplónak, leginkább a helyi rovatokat szereti olvasni, abból informálódik nap mint nap.  HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés