Bámulatos hajlékonyság és komfort fogsorviselőknek a Denfonál

Életre szóló törhetetlenségi garancia   Fotó: Archív

Életre szóló törhetetlenségi garancia   Fotó: Archív

A korszerűtlen, hagyományos akrilát fogsor helyett itt a hihetetlenül hajlékony, vékony amerikai protézis.

Nyíregyháza. Lehet a bolti fog is az eredeti, gyárihoz hasonló: az újfajta protézis, amit a nagy múltú, 35 éve működő fogsorcentrum vezetője, Nagy Péter fogtechnikus, TCS protetikus mester Amerikából hozott is ezek közé tartozik. A teljes alsó protézis stabilitása elégtelen, fájdalmat okoz a viselőjének, sokszori korrekció után is töri a fogínyt. A Denfo cég fogsor­újdonságai meghozták a puhaságot a fogsortulajdonosok számára.

A világhírű eljárásokkal azokon segítenek, akiknek gondot okoz a viselés, különösen rágáskor. Akik pedig a régi fogsoruk helyett szeretnének a száj melegétől ínyükhöz idomuló hajlékonyt, nekik is van megoldás.

 

Ínyfeltörés, fájdalom

Erre a problémára a több nemzetközi nagydíjat elnyert, bevizsgált, puhán maradó protézisanyag a megoldás, melyet a Denfo Fogsorcentrum alkalmaz. A protézis alsó, ínnyel érintkező felülete az új, puha műanyagból készül, enyhítve a rágáskor keletkező nyomást, mely az érzékeny ínyre nehezül. Ha a protézis alá kerül, a puha, ínykímélő anyag nem töri fel a száj igen érzékeny részét.

 

Előnyök

Az ínyföltörés okozta fájdalom megszűnik. Nagyon lesorvadt íny esetén is alkalmazható, könnyebben megszokható, kényelmes viselet. A hagyományos fogsornál jobban tapad, nem esik ki. A régi, kőkemény protézis is kibélelhető, elkerülve így, hogy törjön a fogsor.

Az Államokban kifejlesztett, bámulatosan rugalmas, törhetetlen, egyedülállóan ínykímélő TCS iFlex thermoplasztikus protéziseket, azoknak ajánlják akiknek gyakran eltörik, megreped a fogsoruk, nehezen szokják meg a hagyományos, kemény protézist. A világon elsőként a száj melegétől idomul az ínyhez. Pihekönnyű, vékony, bámulatosan rugalmas, fémmentes és esztétikus.

Életre szóló törés-repedés elleni garanciával rendelkezik. Nincsenek rajta fémkapcsok, az ínnyel egyszínű, láthatatlan, hajlékony nylonkapcsok biztosítják a jó fekvést, helyben maradást, illeszkedést. Ez az úgynevezett iFlex fogsor lett a 2016 Év Fogpótlása, amely fém- és akrilátallergiásoknak is tökéletes választás. A világújdonság Nyíregyházán csak a Denfo Fogsorcentrumban készíttethető! Kőkemény, hagyományos, allergiát, hányingert okozó protézis helyett korszerűbb, jobb a világhírű, rugalmas amerikai thermoplaszt fogsor.

 

Különböző kedvezmények

A nyíregyházi fogsorcentrum újdonságairól naprakész információt találnak a cég honlapján, a denfo.oldalunk.hu címen is. A Denfonál megtekinthető és megrendelhető ez a hihetetlenül hajlékony komfortfogsor. A hidakat, protéziseket, pótlásokat fogorvosdoktorral együttműködve csinálják.

Egészségpénztári valamint Hajdú-bihari Napló, Észak és Kelet Hűségkártya elfogadóhely. A cég szakemberei felhívják a leendő páciensek figyelmét arra is, hogy minden munkájukra két év garanciát nyújtanak, a kisnyugdíjasok pénztárcájához árengedménnyel próbálnak idomulni. Ha valakinek pedig fogat kell sürgősen javítani vagy csinálni, itt hétvégén is elvállalják. További elérhetőségük a lapunk 5. oldalán található. A hűségkártyával érkezők részére pedig tíz százalék kedvezményt nyújtanak. x


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés