Hangfal – erősítő – házimozi másképp az Audiophile-től

Az üzlet kívülről 

Az üzlet kívülről 

Budapest után Debrecenben is megnyitotta üzletét a Hi-fi szerelmeseinek Mekkája, az Audiophile Szalon.

Budapest, Debrecen. A minőségi zenehallgatás és házimozi szerelmeseinek legnagyobb örömére új kiskereskedelmi egységgel bővült az exkluzív zenehallgatási szegmens egyik legnevesebb vállalkozása, az Audiophile Szalon.

 

Álomkategóriás termékek

A Budapesten lassan 7 éve sikeresen működő vállalkozás már a belépő szintű árkategóriában is prémium minőségű eszközöket kínál, a teljes termékpaletta pedig igazi ínyenc­ségeket is tartalmaz. A McIntosh, Audio Research, Sonus faber, Elac, T+A, Primare, Cambridge Audio és számos más, prémium gyártó termékét is kínáló dedikált szaküzlet európai minőségben hozta el termékeit Debrecenbe a zenerajongóknak.

A minőségi zenehallgatáshoz szükséges és elengedhetetlen eszközök mellett (erősítők, hangafalak, kábelek, hálózati- és lemezlejátszók) polcon tartja és meghallgathatóvá teszi az álom kategóriás termékeket is.

 

Audioélmény helyben

A keleti régióban élő, a Hi-fi, az Audiophile és a HighEnd iránt érdeklődőknek nem kell ezután Budapestig utazniuk, ha jól megalapozott döntést szeretnének hozni, vagy egyszerűen csak kíváncsiak akár a többmilliós eszközök nyújtotta egyedi audioélményre, vagy csak szakértői tanácsot szeretnének kérni a zenehallgatáshoz, akár házimozi szoba építéséhez.

 

Kedvezményes vásárlás

Érdemes ellátogatni a Batthyány u. 2. szám alatti Szalonba, amely a zenehallgatás ékszerdobozaként várja meglévő és leendő vásárlóit egyaránt. A Napló hűségkártyáját felmutatók a vásárolt termékek listaárából 12 százalék kedvezményt kaphatnak. HBN

<p class="caption">Kiváló minőségű termékek, széles választékban  Fotók: Magánarchívum</p>

Kiváló minőségű termékek, széles választékban  Fotók: Magánarchívum

<p class="caption">Kiváló minőségű termékek, széles választékban Fotók: Magánarchívum</p>

Kiváló minőségű termékek, széles választékban Fotók: Magánarchívum


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés