Csábító, varázslatos hastánc Estellával

A tánciskolában bármilyen korosztály elsajátíthatja az alapokat  Fotó: Archív

A tánciskolában bármilyen korosztály elsajátíthatja az alapokat  Fotó: Archív

Már az alaptanfolyam árából is komoly engedményt kapnak a Napló által.

Debrecen. Immáron 17 éve működik a cívisvárosban az Estella Hastánc Stúdió. Estella, a stúdió oktatója híres tanároknál, Egyiptomban és Tunéziában tanulta a fortélyokat, technikákat. 2009-ben Kairóban mestertanári oklevelet szerzett, amivel – Magyarországról egyedüli hastánctanárként – Kairóban is oktathat. Ennek következményeként Estella már világszerte ismert. A táncstílusok színes palettájáról a klasszikus raqs sharqi mellett (például andalúz, melaja, saidi, Khaliji, hawaii) negyvenféle típus sajátítható el, a fellépésekkor a kosztümöket, kellékeket a stúdió biztosítja.

 

Nemzetközi díjak

A táncosok az országos és nemzetközi zsűri előtt rendezett versenyekről rendre díjözönnel térnek haza, előfordult, hogy az adott megmérettetés harminc díjából huszonnégyet megnyertek. A stúdió többször megkapta a „legeredményesebb tánciskola” kitüntetést. Sok tanítvány táncol külföldön, öregbítve Debrecen hírnevét. A betérő fiatal táncosok igényének megfelelve a nyári időszakban táborokat szerveztek a Simonffy utcai Ifjúsági Házban. Mint azt a Naplónak a vezető elmondta, a 8-18 éveseknek 4 héten keresztül van lehetősége elsajátítani a hastánc alapjait vagy fejleszteni már megszerzett tudását. Hat éve működik külön ágként a rehabilitációs tánc­csoport, amely súlyos betegségből felgyógyult és táncolni vágyó idősebb hölgyek részére jött létre.

 

Hűséges kedvezmények

Az Estella Hastánc Stúdióban többféle kedvezmény igénybe vehető, a Napló hűségkártyáját felmutatók az alaptanfolyam díjából 15 százalék engedményt kaphatnak.  HBN

<p class="caption">Egzotikus mozdulatokat tanulhatunk   Fotó: Archív</p>

Egzotikus mozdulatokat tanulhatunk   Fotó: Archív


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés