Ördög Papír: minőségi színvonalú irodaellátás

Falinaptár, határidőnapló, tanszer széles választékban kapható FotÓ: M.P.

Falinaptár, határidőnapló, tanszer széles választékban kapható FotÓ: M.P.

A debreceni központú papír-írószer áruházlánc mind a hat üzlete kis- és nagykereskedelmi feladatokat is ellát.

Hűségprogram. – Számunkra egyformán fontos, hogy a nálunk vásárló cégek és a magánszemélyek is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal, termékeinkkel, árainkkal. Kiemelném, hogy egyre szélesebb körben terjed webáruházunk használata, sokan kényelmesen, a fotelben hátradőlve végzik el a hiányzó kellékek beszerzését.

Fontos kihangsúlyozni, hogy online áruházunkban is használható a Hajdú-bihari Napló hűségkártyája, így praktikus az otthonról vásárlás, hisz amellett, hogy minden termékünk fotóval illusztrált, otthonuk kényelméből rendelhetjük meg a szükséges papír–írószereket, naptárakat, határidőnaplókat, irodaszereket, iskolaszereket az ordogpapir.hu weboldalon – mondta el Ördög Mihály ügyvezető igazgató.

Bőséges árukészlet

Mind a hat üzletünk GLS csomagpontként is üzemel, azaz nálunk bárki feladhat vagy át is vehet GLS futárszolgálat által szállított terméket. Ez kényelmes lehet azoknak, akik munkahelyi vagy egyéb elfoglaltságuk miatt otthonukban nem tudják fogadni az érkező csomagot, mert mi amellett, hogy átvesszük, öt napon keresztül megőrizzük azokat. Gazdag árukészlet és színvonalas kiszolgálás várja a betérőket az Ördög Papír üzleteiben, Debrecenben és Budapesten egyaránt.

– A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően hatalmas árukészlettel rendelkezünk, s a kínálat az üzleteken kívül a webáruházunkban még szélesebb körben áll rendelkezésre, áraink pedig igazán pénztárcabarát színvonalúak. Jelenleg is tartó iskolakezdési tanszervásárunk mellett, a határidőnaplók, asztali-, falinaptárak ideje is beköszöntött.

Hűséges kedvezmények

Nálunk mindenki megtalálja számítását, kereshet akár a legegyszerűbb, olcsó kategóriájú vagy a legjobb minőségű bőrből készült kalendáriumot.

– Regisztrált ügyfeleinknek rendszeresen játékokkal kedveskedünk, s a közösségi oldalainkat látogatók nyereményjátékokkal is találkozhatnak.

A Napló hűségprogramjában rejlő lehetőségeket az első pillanatban felismertük, s fontosnak találtuk, hogy csatlakozzunk a napilap kezdeményezéséhez. A Napló előfizetői részére 15 százalék kedvezményt biztosítunk hűségkártya felmutatása esetén.

Magam is előfizetője vagyok a Naplónak, pontosabban annak digitális változatának. Innen tájékozódom a helyi hírekről, közérdekű információkról – zárta gondolatait a vezető.  HBN

Cikk 64 / 82

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés