Iskolaszer, irodaszer: Papírvilág a Füredi úton!

A Sínai utca felől megközelíthető parkoló ingyenesen használható FotÓ: Magánarchívum

A Sínai utca felől megközelíthető parkoló ingyenesen használható FotÓ: Magánarchívum

A Napló-előfizetők részére minden termék árából 10 százalék kedvezményt biztosítanak.

Debrecen. A Tip-Top’92 Kft. 2011 decemberében nyitotta meg Papírvilág elnevezésű üzletét a Füredi úton, a régi Domus Áruház mögött, a Gold-Plusz áruház és a Top-Tabak Trafik mellett; s mint a tulajdonos, Tajti László elmondta, sokéves tapasztalatuk azt mutatta, hogy a városban szükség is van egy ilyen szakmailag igényes és sokrétű papír-írószer áruházra. – Több mint 250 négyzetméteren, közel 10 ezer termék közül válogathat a kedves vásárló.

Tehát nálunk megtalálhat mindent, amire az iskolában, otthonában és irodában szüksége lehet – hangsúlyozta. A vásárlókat segíti, hogy a Sínai utca felől megközelíthető, az üzlet előtti udvarban ingyenes parkoló is található. Hozzátette: igyekeznek minél több saját márkájú terméket (T-Creativ, T-Acta, T-Calendar) illetve minőségi import terméket (Milan, Pukka Pad, Miquelrius, M&G) megjelentetni a piacon.

Szolgáltató centrum is

Mindezek mellett Tajti László tulajdonos nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az üzletben kellemes hangulat uralkodjon és a betérő vendégek a későbbiekben is örömmel jöjjenek vissza. – Igyekszünk a közelben lakó egyetemistákat is segíteni, ezért komplex szolgáltató centrumot alakítottunk ki az üzletben, ahol modern gépek segítségével lehet fénymásoltatni, spiráloztatni, lamináltatni, nyomtatni.

Hűségkártyával olcsóbb

Tajti László maga is 18 éve Napló-előfizető, így nem is volt kérdés, hogy csatlakozzon a hűségkártya-akcióhoz. – Szinte mindennap átolvasom a gazdasági-politikai híreket, illetve nagyon tetszik a helyi vállalkozókat bemutató rész is – mondta, hangsúlyozva: a hűséges Napló-előfizetők részére minden termék árából 10 százalék kedvezményt biztosítanak.

Az üzletben bankkártyás fizetésre is lehetőség van. Ebben az évben, a családok iskolaszezonos vásárlását elősegítendően, 2017. augusztus 26-án, szombaton, és szeptember 2-án, szombaton, hosszított nyitva tartással (8 órától 16 óráig) kedveskedünk a vásárlóknak.

Irodaszer beszerzés

Az év végi időszakban, – novemberben-decemberben – főleg a naptárakat, határ­időnaplókat, csomagolóanyagokat keresik a vásárlók. Illetve szeretettel várjuk az év végi illetve év eleji irodaszer beszerzést tervező cégeket, akiknek további kedvezményeket tudunk biztosítani. Megjegyezte: ez idő alatt rengeteg akció és kedvezmény is vár mindenkit.  HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés