Augusztusi tanszervásár az Ördög Papír üzleteiben

Hatalmas kínálat várja az üzletbe lépve a vásárlókat Fotó: Derencsényi István

Hatalmas kínálat várja az üzletbe lépve a vásárlókat Fotó: Derencsényi István

Új szolgáltatással bővült a papír-írószer üzletlánc kínálata.

Debrecen, Budapest Hatalmas árukészlet és színvonalas kiszolgálás várja a betérőket az Ördög Papír hat üzletében, Debrecenben és Budapesten egyaránt. Minden üzletünkben és a webáruházunkban is elfogadjuk a Napló kék színű kártyáját – hívta fel a figyelmet Ördögné Pálocska Judit, az üzlet tulajdonosa.

A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően hatalmas árukészlettel rendelkezünk, s a kínálat az üzleteken kívül a webáruházunkban szintén rendelkezésre áll, áraink pedig igazán pénztárcabarát színvonalúak.

 

Kedvezmény a boltokban

Mind a hat üzlet ellát kis- és nagykereskedelmi feladatot. Külön kiemelném, hogy ­web­áruházunkban is elfogadjuk a hűségkártyát, hiszen kényelmes és praktikus az otthonról vásárlás, minden termékünk fotóval illusztrálva, széles választékban található meg az ordogpapir.hu weboldalon – egészítette ki a vezető.

Arra biztatom Napló hűségkártyás vásárlóinkat, hogy regisztráljanak áruházunkban, s vásárolják meg otthonuk kényelméből a szükséges papír– írószereket, naptárakat, határidőnaplókat,irodaszereket, iskolaszereket.

 

GLS átvételi hely

Mind a hat üzletünk GLS csomagpontként is üzemel, azaz nálunk bárki feladhat vagy át is vehet GLS futárszolgálat által szállított terméket. Ez kényelmes lehet azoknak, akik munkahelyi vagy egyéb elfoglaltságuk miatt otthonukban nem tudják fogadni az érkező csomagot, mert mi amellett, hogy átvesszük, öt napon keresztül megőrizzük azokat.

 

25 százalék kedvezménnyel!

Regisztrált ügyfeleinknek rendszeresen játékokkal kedveskedünk, s a közösségi oldalainkat látogatók nyereményjátékokkal is találkozhatnak. A Napló hűségprogramjában rejlő lehetőségeket az első pillanatban felismertük, s fontosnak találtuk, hogy csatlakozzunk a napilap kezdeményezéséhez. A Napló előfizetői részére, kizárólag az üzletekben történő vásárlás esetén az egyébként alkalmazott 15 százalék kedvezmény helyett, a naplós hűségkártya felmutatása esetén 25 százalék kedvezményt biztosítunk augusztus 31-ig, amelyet az akciós termékeken kívül bármely termék vásárlására felhasználhatnak vásárlóink.

Magam is előfizetője vagyok a Naplónak, pontosabban annak digitális változatának, innen tájékozódom a helyi hírekről, információkról – mondta el az ügyvezető igazgató.  HBN 


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés