Tanszervásár nagy kedvezménnyel

Iskolakezdési kellékek hatalmas választékban kaphatók FotÓ: Archív

Iskolakezdési kellékek hatalmas választékban kaphatók FotÓ: Archív

Nagy áruválasztékkal és széles körű szolgáltatásokkal állnak a vevők rendelkezésére.

Debrecen. Ha a szemfüles vásárlók folyamatosan figyelemmel követik az akciókat, biztosan észrevették, hogy hétfőn elkezdődött a nagy tanszervásár, mellyel a Palker Papír Kft. kedveskedik a diákoknak és szüleiknek.

Már évek óta működik és egyre népszerűbb a Miklós utca elején lévő Palker Papír Kft. Papír-Irodaszer-Ajándék üzlete.

Nagy áruválasztékkal és széles körű szolgáltatásokkal állunk vevőink rendelkezésére, nyomtatást, fénymásolást, spirálozást, laminálást, ajándékok díszcsomagolását, valamint céges vásárlóink részére ingyenes házhoz szállítást is vállalunk – fogalmazott Pallagi Sándor tulajdonos. A Zebra kampány keretein belül üzleteinkbe megérkezett a legújabb Zebra típusú íróeszköz kollekció, emellett széles választékban kaphatóak az olcsóbb írószerek mellett a különböző minőségi márkák termékei is.

 

Hűséges kedvezmények

A teljes termékválasztékunk és szolgáltatásaink megtalálhatók a Szoboszlói úton található Papír és Tonercenter üzletünkben is. Gondolunk a gépkocsival érkező vásárlóinkra: Szoboszlói úti üzletünk ingyenes, saját parkolóval rendelkezik. A Napló hűség­akciójához szinte az induláskor csatlakoztunk, mert kiváló ötletnek tartottuk a reklámozásra, és lehetőséget láttunk a potenciális vásárlóink megszólítására.

A Napló-kártyatulajdonosoknak termékektől függően 10-20 százalék kedvezményt adunk a nem akciós termékekből. A Napló hűségkártya-akció mellett említésre méltó jelenleg is tartó tanszer-vásárunk, füzetek kicsiknek és nagyoknak, 15-20-30 százalék kedvezménnyel vásárolhatnak kedves vevőink mindent, ami az iskolakezdéshez szükséges.

Üzleteinkben Erzsébet utalványokat és Erzsébet kártyát is elfogadunk. A Naplónak évtizedek óta hűséges előfizetője vagyok magam is. A gazdasági rovatot, a helyi közéleti, vállalkozói híreket és a sportot olvasom szívesen – fűzte hozzá a tulajdonos.  HBN

<p class="caption">Iskolakezdési kellékek hatalmas választékban kaphatók FotÓ: Archív</p>

Iskolakezdési kellékek hatalmas választékban kaphatók FotÓ: Archív


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés