Itt repül a Papírmadár!

A Mátyás király utcai Papírmadár üzlet augusztus 1-től szeptember 2-ig iskolakezdési akcióval vár  Fotó: ARCHÍV

A Mátyás király utcai Papírmadár üzlet augusztus 1-től szeptember 2-ig iskolakezdési akcióval vár  Fotó: ARCHÍV

Egészen szeptember 2-ig repkednek az iskolakezdési kedvezmények a Papírmadár írószer üzletben.

Debrecen. A Mátyás király utcán található a Papírmadár üzletlánc debreceni boltja, ahol augusztus 1-től szeptember 2-ig iskolakezdési akció várja a vásárlókat.

Üzletünk fő profilja papír-írószerek, irodaszerek, nyomtatványok forgalmazása – mondta el az üzletvezető Balogh Mátyás. Szolgáltatásaink között megtalálható a bélyegzőkészítés, fénymásolás, nyomtatás, spirálozás, laminálás, illetve foglalkozunk nyomtató kellékanyagok forgalmazásával is.

Termékeink között szerepel papíráru, másolópapír, naptár, írószer, lyukasztó-, tűzőgép, ragasztástechnika, vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika, irodatechnikai szolgáltatás, iskola, hobby, kreatív kellékek.

 

Két éve hűségpartnerünk

2015 júniusában léptünk be a Napló hűségprogramjába – nyilatkozott Balogh Mátyás, üzletvezető. Azért csatlakoztunk, mert szeretnénk további kedvezményeket biztosítani a meglévő és az új vásárlóinknak.

A hűségkártyával rendelkező vásárlóknak tíz százalék kedvezményt biztosítunk termékeink és szolgáltatásunk áraiból.

Egyre többen jelzik felénk, hogy rendelkeznek Napló-hűségkártyával, s örömmel tapasztalom az eltelt időszak alapján, hogy a kártyás vásárlásokkal növekedik a forgalmunk. HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés