Autóvezetéshez megfelelő szemüveglencsét válasszunk

Nappal és éjjel is tökéletes vezetési élményt biztosít Fotó: ISTOCK

Nappal és éjjel is tökéletes vezetési élményt biztosít Fotó: ISTOCK

Az EyeDrive® tökéletes választás az úton bármely napszakban, bármilyen időben.

Optika Majdnem minden gépkocsivezető szenved a vakító fényektől vagy a rosszabb látásviszonyoktól vezetés közben. Az EyeDrive® szemüveglencsék megoldást nyújtanak mindenki számára ezen problémákra, akár dioptria nélküli változatban is.

Az EyeDrive® lencsék használatával a szemüveget viselők jelentősen kevesebb vakító fényt érzékelnek a szembejövők fényszóróiból, közlekedési lámpákból és a közvilágításból, a vakító részletek jobban láthatóak, és nem utolsó sorban a szem kisebb mértékű erőltetése által biztonságosabb és pihentebb a megérkezés. A lencsék kevesebb vakító fényt, ugyanakkor éles látást és széles látómezőt biztosítanak egész nap, ideális választás mindazok számára, akik sok időt töltenek az utakon: akár második pár lencsének vezetéshez, akár egyetlen párként mindennapi használatra, kifejezetten új szemüvegviselőknek.

Tükröződés szabályozás

A Reflect Control (tükröződés-szabályozás) az EyeDrive® mögött található trendformáló technológia. Kompenzálja a különböző fényforrások zavaró hatását miközben növeli a kontrasztot még rossz fényviszonyok között is. Napközben az EyeDrive® lencsék ugyanolyan jól teljesítenek, mint a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék. Éjszakai használat során pedig akár kétszer olyan jó teljesítményt is nyújtanak, s akár 90%-kal is csökkentik az éjszakai zavaró fényeket a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteg nélküli műanyag lencsékhez képest.​ A széles látómezőnek köszönhetően az új technológia biztosítja a vezető számára a megfelelő látást minden irányban – még a kritikus pillanatokban is.

Napsütés elleni védelem

A Transitions® XTRActive® fényre sötétedő lencsék szélvédő mögött is besötétednek. Tökéletesen alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz és akár 50%-ig is besötétednek még autóban is. Ez tökéletes látást eredményez a legvilágosabb napsütésben és rosszul megvilágított utakon is, mint például alagutakban vagy erdős területeken. Így ezek a lencsék megkímélik viselőiket attól, hogy szemüveget kelljen cserélniük a kormány mögött, ezáltal teljes mértékben az útra koncentrálhatnak.

Éjjel is tökéletes

A Transitions® XTRActive® szemüveglencsék tökéletesen alkalmasak éjszakai vezetésre is. Ötvözik az optimális éjszakai, vakítás elleni védelmet és a kényelmes nappali, napsütés elleni védelmet.

Az EyeDrive® lencsék elérhetők egyfókuszú és multifokális változatban. Az egyfókuszú lencsék éles látást biztosítanak nappal és éjszaka egyaránt, az EyeDrive® Pro lencse pedig szürkületben és éjszakai használat során a lencsék felső részén található csökkentett dioptriaérték jelentős javulást eredményez a szürkületi látásélességben (Forrás: FH Lübeck, Bachelorarbeit Anne Bullwinkel, Studiengang Augenoptik/Optometrie, 2012). A multifokális lencsék kipihent szemet és tökéletes látásélményt biztosítanak minden távolságra.

Az EyeDrive® Pro lencsék dioptroiaértéke úgy kerül optimalizálásra, hogy stabil látászónákat és szemerőltetés nélküli látásélményt biztosítson. A széles köztes zónának köszönhetően tökéletesen látható a navigációs eszköz, a műszerfal és a középkonzol, akárcsak a távoli részben az úttest.

Az EyeDrive® Pro 4U kialakítás pedig az EyeDrive Pro lencsék személyre szabható változata, amelynek elkészítése során az egyedi viselési paraméterek is figyelembevételre kerülnek.

EyeDrive®​ lencse ajándékba

Az EyeDrive® lencsét most ajándékba adjuk amennyiben általános viseletű multifokális szemüveget vásárolnak üzletünkben. Az akció 2017 augusztus 31-ig elérhető részleteiről érdeklődjön üzleteinkben.​ Az üzletek elérhetőségei megtalálhatók a mai Napló 4–5. oldalán, a Hűségelfogadóhelyek listájában. HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés