Minden, ami kőből készül

Kegyeleti emlékműveket, kerítést, lábazatot…  Fotó: Magánarchívum 

Kegyeleti emlékműveket, kerítést, lábazatot…  Fotó: Magánarchívum 

A hűségkártyával rendelkezők minden új termékre 5 százalék kedvezményt kapnak.

Debrecen. Több mint ötven év tapasztalattal rendelkezik Lugosi György kőfaragó, aki a vállalkozásának 30. évfordulóját ünnepelte tavaly.

Az Európában évszázadok óta használt mészkő, márvány, gránitkő anyagokból képzett, tapasztalt szakemberekkel és a modern, korszerű gépek felhasználásával készítenek emlékműveket, kegyeleti tárgyakat, homlokzati fal- és padlóburkolatokat, lépcsőket, könyöklőket, fedköveket, kerítés- és fallábazati köveket, konyhai munkalapokat, kandalló burkolatokat, szökőkutakat.

 

Jól jön a hűségkártya

A 13 munkatárssal mindemellett végzünk még kővel kapcsolatos felújítási munkákat, emléktáblák készítését, betű vésését, elhelyezését, bérvágást és bércsiszolást – fűzte hozzá Lugosi György, aki azt is elmondta, hogy a Napló-hűségkártyával rendelkezőknek minden új termékre 5 százalék kedvezményt biztosít.

A cég már a kezdetektől a Napló-hűségkártyaprogram tagja.

– Örülünk, hogy hosszú évek óta vagyunk elfogadóhely. Nagyon jó tapasztalataink vannak, hiszen a megrendelőink harminc százaléka rendelkezik hűségkártyával – fogalmazott a cégvezető.

A vállalkozó 1977 óta járatja a lapot, s bár nincs kedvenc rovata, szinte mindent elolvas az újságban. – A hűségkártyának köszönhetően többször igénybe vettem már más cégek kedvezményeit – jegyezte meg.  HBN

Megrendelőink harminc százaléka rendelkezik hűségkártyával.

Lugosi György

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés