Kedvezmények a webáruházban

Hatalmas kínálat várja az üzletbe lépve a vásárlókat Fotó: Derencsényi István

Hatalmas kínálat várja az üzletbe lépve a vásárlókat Fotó: Derencsényi István

Új szolgáltatással bővült a papír-írószer üzletlánc kínálata.

Debrecen. Hatalmas árukészlet és színvonalas kiszolgálás várja a betérőket az Ördög Papír hat üzletében, Debrecenben és Budapesten egyaránt. Minden üzletünkben és a webáruházunkban is elfogadjuk a Napló kék színű kártyáját – hívta fel a figyelmet Ördögné Pálocska Judit, az üzlet tulajdonosa.

A közvetlen gyártói kapcsolatainknak köszönhetően hatalmas árukészlettel rendelkezünk, s a kínálat az üzleteken kívül a webáruházunkban is rendelkezésre áll, áraink pedig igazán pénztárcabarát színvonalúak.

 

Kedvezmény online is

Mind a hat üzlet ellát kis- és nagykereskedelmi feladatot is. Külön kiemelném, hogy webáruházunkban is elfogadjuk a hűségkártyát, hiszen kényelmes és praktikus az otthonról vásárlás, minden termékünk fotóval illusztrálva, széles választékban található meg az ordogpapir.hu weboldalon – egészítette ki a vezető.

Arra biztatom Napló hűségkártyás vásárlóinkat, hogy regisztráljanak áruházunkban, s vásárolják meg otthonuk kényelméből a szükséges papír – írószereket, naptárakat, határidőnaplókat,irodaszereket, iskolaszereket.

 

GLS átvételi hely

Mind a hat üzletünk GLS csomagpontként is üzemel, azaz nálunk bárki feladhat vagy át is vehet GLS futárszolgálat által szállított terméket. Ez azoknak is kényelmes lehet, akik munkahelyi vagy egyéb elfoglaltságuk miatt otthonukban nem tudják fogadni az érkező csomagot, mert mi amellett, hogy átvesszük, öt napon keresztül meg is őrizzük azokat.

 

Kedvezmények hűségkártyával

Regisztrált ügyfeleinknek rendszeresen játékokkal kedveskedünk, s a közösségi oldalainkat látogatók szintén nyereményjátékkal találkozhatnak.

A Napló hűségprogramjában rejlő lehetőségeket az első pillanatban felismertük, s fontosnak találtuk, hogy csatlakozzunk a napilap kezdeményezéséhez. A Napló előfizetői részére 15 százalék kedvezményt biztosítunk, amelyet az akciós termékeken kívül bármely termék vásárlására felhasználhatnak. Magam is előfizetője vagyok a Naplónak, pontosabban annak digitális változatának, innen tájékozódom a helyi hírekről – mondta el az ügyvezető igazgató. HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés