Bőséges tapasztalat fuvarozásban

Az új beszerzésű euro 4-es normájú autóbusz  FOTÓ: Archív

Az új beszerzésű euro 4-es normájú autóbusz  FOTÓ: Archív

Több mint hét éve foglalkozik ügyfelei megelégedésére személyszállítással a Vámosi Tours.

Debrecen. – Fő tevékenységi körünk a belföldi és nemzetközi személyszállítás, amelyekhez az európai uniós követelményeknek maximálisan megfelelő, légkondicionált, DVD lejátszóval, dönthető és szélesíthető Vogel ülésekkel, mikrofonnal, LCD Tv-vel felszerelt autóbuszok állnak az utasok rendelkezésére – hívja fel a figyelmet ifj. Vámosi László, a debreceni székhelyű vállalkozás ügyvezetője. – A hét esztendő alatt hűséges utasainknak, megrendelőinknek köszönhetően jó helyismeretre tettünk szert Európa szerte. Az utazási irodákon, és magánszervezőkön keresztül eljutottunk sok szép helyre, többek között immár második éve indítunk Montenegróba autóbuszt, ezzel is kiszolgálva az egyik hűséges partnerünket.

 

Megfelelnek az előírásoknak

A Vámosi Toursnál a 9, 19, 21, és 50 fős kategóriájú autóbuszok bérbeadása egyedi igények alapján történik. Eddig főleg magánszemélyek, iskolák, sportegyesületek, kulturális egyesületek, valamint utazási irodák és utazásszervezők vették igénybe a szolgáltatásokat, de például két nagyobb cégnek is teljesítenek napi szintű dolgozói szállítást. – Évről évre próbálunk fejlődni, így most már a mi cégünknél is van mód olyan buszt rendelni, ami 53+2 fős, és az euro 4-es normáknak megfelel, így behajthat olyan városokba is ahol ez a kitétel. A környező európai országok törvénybe iktatott elvárásainak megfelelünk, rendelkezünk a szükséges bejelentkezésekkel, adós papírokkal és nyilvántartásokkal, így azt gondolom, nincs olyan fuvarfeladat, amire nemet kellene mondanunk.

 

Visszatérő utasok

A cég a Napló hűségprogramjában immár negyedik éve vesz részt, amely már több olyan ügyfelet hozott, akik az óta a pozitív tapasztalataiknak köszönhetően minden évben a Vámosi Tourssal utaznak.

– Munkatársainkat folyamatosan képezzük annak érdekében, a jövőbeni magasabb szintű szállítási feladatokat is könnyedén tudjuk elvégezni, ezzel is megfelelve régi és leendő partnereink elvárásainak. Bízom abban, hogy elnyerjük a bizalmát, és hamarosan új utasaink között üdvözölhetjük! HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés