Tartós megoldások a Szín-Vonalban

Bőséges szín - és márkaválaszték várja az üzletházba látogatókat FotÓ: Matey István

Bőséges szín - és márkaválaszték várja az üzletházba látogatókat FotÓ: Matey István

A több generációs családi vállalkozás 1994-ben nyitotta meg első festékboltját.

Debrecen. Debrecen és környéke lakosainak elsőként kínáltak a hagyományos festékekkel szemben egy jobb alternatívát modern, tartós bevonatrendszerekkel és az akkor még újdonságnak számító számítógépes színkeveréssel a Szín-Vonal festékbolt belvárosi üzletében.

Úttörők voltak a régióban a Tikkurila ipari festékeinek értékesítésével is, melyhez automata színkeverő berendezéssel és bőséges árukészlettel rendelkeznek a gyors és rugalmas kiszolgálás érdekében. A Tikkurila festékek mellett más márkákat is árulnak, amelyek között főként pénztárcabarát, de egyben minőségi termékek vannak, mint például a Jedynka és a Zorka típusok.

A boltban a festéshez szükséges eszközök és szerszámok is nagy választékban találhatóak meg, de megtalálható bármely autótípus gyári színkód alapján kiválasztott autófestéke, akár spray kiszerelésben is.

A telephelyen saját parkolóval, tágas eladótérrel, kellemes környezetben várják a vásárlókat. Kiemelt kereskedőként a kollégák folyamatosan szakmai tréningeken és továbbképzéseken vesznek részt, így a munkatársak mindig naprakészek és jól felkészültek, komplex megoldásokat kínálnak bármilyen problémára.

Igényfelmérés, tanácsadás

Nagy hangsúlyt fektetünk a vevők igényének felmérésére, a festékfelhasználás körülményeinek megismerésére, hogy szakmailag minél megalapozottabban tudjunk ajánlani az adott elvárásnak megfelelő bevonatrendszert. Szívesen segítünk szaktanáccsal legyen szó kültéri ill. beltéri alkalmazásról, fal-, fém-, fa- vagy egyéb felületekről – mondta el Uzonyi Ákos tulajdonos. Állandó akciós termékeink mellett egyedi kedvezményeket is biztosítunk nagyobb mennyiségben vásárló, ill. visszatérő vevőink részére – egészítette ki.

 

Hűséges kedvezmények

A Hajdú-bihari Napló hűségkártyáját felmutatóknak 5 százalék kedvezményt biztosítanak, amely a vásárlás minden termékére vonatkozik, bármilyen további megkötés nélkül.

Büszkék vagyunk visszatérő vásárlóinkra, és hogy sokszor mások ajánlására érkeznek hozzánk új vevők. Ez sarkall minket arra, hogy munkánkat továbbra is több mint 20 éve kitűzött célunk szerint végezzük, amely nem más, mint vásárlóink maradéktalan megelégedése minőségi, időtálló, korszerű festékeink révén – zárta a beszélgetést a boltvezető. HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés