A Mini Villamossági bárkit felvillanyoz

Az üzlet a Petőfi téren könnyen felismerhető Fotó: Matey István

Az üzlet a Petőfi téren könnyen felismerhető Fotó: Matey István

Fényt hoz a mindennapokba a kínálat sokszínűsége.

Debrecen. Épületvillamossági és világítástechnikai eszközök széles választékával várja minden kedves régi és új vásárlóját a Mini Villamossági Kereskedés a Petőfi tér 20–21. szám alatt.

A kis üzletben minden megtalálható, ami egy háztartásból nem hiányozhat: izzók, fénycsövek, kábelek, elosztók sokasága. A hagyományos és a modern technikai dolgok egyaránt részét képezik a kínálatnak, így tökéletesen kiszolgálja a vevők igényeit, a rossz elemeket és izzókat pedig újrahasznosítás céljából nála is leadhatják – mesélt boltjáról Kiss Ibolya.

 

Szakértelemből jeles

Ha valaki új ház építésére vagy felújítására adja a fejét, akkor jól jöhet egy kis eligazítás a gégecsövek, vezetékek, védőcsövek, Bergmann-csövek, kismegszakítók, kapcsolók és foglalatok hálójában. A kereskedésben ezekről részletes tájékoztatást lehet kapni, ugyanis a tulajdonos készségesen áll a vevők rendelkezésére. A türelmes kiszolgálás és a részletes felvilágosítás tehát garantált.

 

Bővülő választék

Nem csak a termékekben, de az árakban is van választék, ugyanis olcsóbb és drágább márkák egyaránt megtalálhatóak. Ez biztosítja, hogy mindenki a pénztárcájához mérten tudja beszerezni, ami hiányzik. A választék emellett folyamatosan bővül, hiszen a két hónapja nyílt boltban még most körvonalazódik, mire van igény. Kérésre bármi megrendelhető, így akkor sem kell kétségbeesni, ha valami éppen nincs raktáron. Szinte napról napra egyre több áru található az üzletben, legutóbb éppen autóizzók érkeztek.

A Hajdú-bihari Napló hűségkártyával pedig minden vásárló 5 százalék kedvezményt kap a teljes árukészletre. HBN

<p class="caption">Óriási választék, minden pénztárcához Fotó: Matey István</p>

Óriási választék, minden pénztárcához Fotó: Matey István


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés