Nyugodt, szép, zöld sziget a Cipőmodellházban

Hatalmas választék, kedvező ár várja a betérőket FotÓ: Matey István

Hatalmas választék, kedvező ár várja a betérőket FotÓ: Matey István

Aki járt már a Kossuth utca 5. alatti üzletben, tudja, hogy színes választékkal és kedvező árakkal találkozik.

Debrecen. A Cipőmodellház egy stabil pont ebben a gyorsan változó világban. Ezen a helyen több mint 70 éve működik cipőbolt. Sári Ilona boltvezető 19 éve dolgozik az üzletben, elmondása szerint az üzlet ez idő alatt kétszer újult meg, 2002-ben és a tavalyi évben, 2016-ban. A 2016-os felújítás új életre keltette az üzletet, hiszen több mint 10.000 eurós költséggel, a legmodernebb nyugat-európai gondolkodást hozta el a debrecenieknek.

Nyugodt, zöld sziget vár

Shop in shop szisztémával, a vásárlás élményét egy szinttel magasabbra téve, új bútorokkal és világítással, modern légkondicionálással nyújt új lehetőségeket a Cipőmodellház. Egy szép, nyugodt, zöld szigettel, a Waldlaufer üzletrésszel, valamint olyan márkákkal, amelyek Európa élvonalában vannak, mint a Tamaris, a Rieker, a Bugatti, a Josef Seibel és az Ara, Berkemann, Gabor.

– A vásárlók örömmel jönnek be az üzletbe, azt mondják, olyan lett, mint egy ékszerdoboz. Jó itt nézelődni és vásárolni. A kínálat pazar, a Tamaris márka kedvelőinek óriási lehetőségek nyíltak meg nálunk, hiszen a cipőn kívül karkötőket és sálakat is forgalmazunk. Márka partnerként közvetlenül a német cég támogatását élvezzük, amelyből szakmailag sokat fejlődhetünk – mondja Sári Ilona.

Megoldás lábproblémákra

A Waldalufer részleg felelőse Szekeresné Éva is örül a megújulásnak: – Az új Waldlaufer shopban a lábproblémákkal küzdő vásárlóinkat tudjuk magas színvonalon kiszolgálni, illetve azokat, akiknek az átlagosnál szélesebb lábuk van vagy igényük mutatkozik a kivehető betétes modellekre. Gulyás Ferencné szerint még soha nem volt ekkora Rieker és Ara kínálat a Cipőmodellházban, mint ebben a szezonban. – Kínálunk itt Berkemann és Gabor papucsokat és cipőket, amelyek már sok vásárlónknak adták vissza a járás örömét – árulta el a titkot Erzsike.

Hűségkártyával olcsóbb

Aki betér a Cipőmodellházba új élménnyel gazdagszik és kényelmes cipővel vághat neki a nyárnak. Napló hűségkártyával 5 százalék kedvezményt kaphatunk. HBN


Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés