Érdekes játékok minden alkalomra

Hatalmas választék várja a betérőket FotÓ: Matey István

Hatalmas választék várja a betérőket FotÓ: Matey István

A kicsiktől a felnőttekig bárki megtalálja a számításait a Játékszigetben.

Debrecen. A Formatex Kft. öt esztendővel ezelőtt vásárolta meg a Játéksziget üzletláncot, melynek boltjai a legfrekventáltabb hazai plázákban találhatóak Budapesten, Debrecenben, Egerben, Győrben és Pécsett. A Csapó utcai bevásárlóközpont első emeletén működő üzletben a mindig mosolygós, kedves, magas szaktudással rendelkező eladók készséggel eligazítják a vásárlókat a széles választék útvesztőiben: segítenek megtalálni a legmegfelelőbb játékokat, szakszerű tájékoztatást adnak használatukról vagy éppen felhívják a figyelmet az aktuális akciókra.

 

Kipróbálható

Folyamosan vannak kedvezményeink, jelenleg, kicsit már a gyermeknap jegyében, készletkisöprő akciót tartunk: a társasjátékok, plüssök, babák most akár 80 százalékos árcsökkenéssel is megvehetők – hívta fel a figyelmet Füzesi Mariann üzletvezető, elárulva, a boltban rendszeresen tartanak „játszatásokat”, amikor mindenkinek lehetősége nyílik kipróbálni a termékeket.

– Ismét reneszánszukat élik a társasjátékok, amelyet a külföldiek is nagyon szívesen vásárolnak, épp ezért a legutóbb például társasjátékos nyílt napot szerveztünk. A sikerre tekintettel ezt a jövőben többször is megismételjük. Az üzletben elfogadunk Erzsébet- és Erzsébet Plusz ajándékutalványt, Játéksziget utalványt. Május második hétvégéjén az egyik nagy lakberendezési üzletben felállított ideiglenes standunknál a legkedveltebb játékokkal várjuk majd az érdeklődőket, ott is, mint ahogy üzletünkben a Napló hűség-programjában résztvevők a legók kivételével minden teljes árú játék árából 10 százalék kedvezményt kapnak – mondta el az üzletvezető.

Annak érdekében, hogy semmiről se maradjanak le, érdemes felkeresni a jateksziget.hu oldalt és az üzlethálózat Facebook oldalát is – tette hozzá.

 

Vezető márkák

A Formatex Kft 1995-ben alakult családi vállalkozásként azzal a céllal, hogy a hazánkban akkor még alig kapható maketteket, illetve elkészítésükhöz szükséges kellékeket és kiegészítőket importáljon a magyar piacra.

A cégcsoport az évek alatt folyamatosan vizsgálta a továbbfejlődés lehetőségét, így figyelmük a modellezéssel rokon repülő játékok felé fordult. 2000-től versenyképes áron hoztak be hong-kongi termékeket. Az elmúlt években számos márkát – köztük az Aqua Beads, Geomag, Sylvanian Families, Color Me Mine, Trash Pack stb. – építettek fel Magyarországon. Ma a cég által importált márkák a vezető helyen állnak a hipermarketek, játékbolt hálózatok és 150-nél is több független játékkereskedő és webáruház választékában.

HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés