Egyedi bútorok tárháza

Különleges, egyedi bútorokat is kínálnak FotÓ: Archív

Különleges, egyedi bútorokat is kínálnak FotÓ: Archív

Nemrég nyitotta meg kapuit a Malom Bútorház, a Böszörményi út elején, a benzinkút mellett.

Debrecen. A mintegy 750 m2 alapterületű üzletben a már rengeteg helyen forgalmazott magyar gyártók termékei helyett a legdivatosabb trendeket képviselő cseh, lengyel, német, és szlovák gyártók legújabb termékeivel találkozhatnak a betérők.

 

Óriási választék

Magasfényű divatos szekrénysorok, kanapék, fejtámaszos sarokülők, franciaágyak óriási választéka vár az érdeklődőkre. A szalonban természetesen megtalálható az ismét nagy népszerűségnek örvendő fenyő bútorok teljes kínálata.

De a különlegességek itt nem értek véget, a leírtakon kívül még sok ötletes kiegészítő bútor színesíti a kínálatot. A szövetek és a bútorok formavilága is újdonság. A franciaágyakba és a heverőkbe való gyógymatracokat egészségügyi pénztári támogatással is meg lehet vásárolni. A kiállított termékek azonnal elvihetőek.

Kiváló fényképekkel és magyar árakat tartalmazó, magyar nyelvű katalógusból is lehet válogatni, amelyek a www.malombutor.hu internetes weboldalon is elérhetőek a kedves vevők számára. A bolt az érvényes Napló hűségkártyával rendelkezőknek 5% kedvezményt ad, de 100.000 Ft feletti vásárlás esetén minden vásárló megkapja az 5% kedvezményt! Továbbá vásárlóbarát kedvezményként ingyenes a házig szállítás Debrecen területén, a megyében pedig 100.000 Ft vásárlás felett. Aki szeretne újdonságokat látni és ugyanakkor kedvező árakon vásárolni, annak érdemes meglátogatnia a város legújabb bútorüzletét, a Malom Bútoráruházat! HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés