Ballagási ajándék az ÖtletABC-ből!

Az üzletben széles választékból válogathatunk FotÓ: Matey István

Az üzletben széles választékból válogathatunk FotÓ: Matey István

Ünnepi alkalmakra, kreatív ajándék ötletet a Kálvin téri üzletben keressünk!

Debrecen. Üzletünk egyedi és ötletes ajándéktárgyak széles kínálatával, esküvői kiegészítőkkel, mobiltelefon kellékekkel, s mind emellett teljes körű grafikai és nyomdai szolgáltatással várja kedves vásárlóit Debrecen szívében a Kálvin téren a cukrászdával szemben.

Az ÖtletABC – Ajándéküzlet és Grafikai Shop szűk egy éve, 2016 nyarán nyitott meg azzal a céllal, hogy kiszolgálja egyrészt azon kedves vásárlóit, akik valamely ünnepi alkalomra szeretnének olyan egyedi ajándékot vásárolni, amely kicsit eltér a sablonostól, kicsit egyedibb vagy személyre szóló, másrészt azon üzleti ügyfeleit, akik vállalkozásuk indításához vagy reklámozásához szóróanyagokat, névjegykártyát, bélyegzőt szeretnének készíttetni vagy akár egy teljes arculatot kívánnak megterveztetni a cégemblémától egészen a weblapig.

 

Egyedi ajándékok

Üzletünk kínálatában megtalálhatók a különféle divatos fényképkeretek, amelyek akár gravírozással megszemélyesíthetők, továbbá egyedi faliórák, különleges bortartók, lehetőség van vászonképek megrendelésére saját fotó alapján, akár egy, vagy több részes kivitelben is, készítünk továbbá egyedi borosüveg címkét és hűtőmágnest, különböző fa kulcstartót és emlékplaketteket. Ezek az ajándéktárgyak feliratozással egyedivé, az alkalomhoz illővé tehetők, így ideális ajándékötletek ballagásra, de szülinapokra, névnapokra, leány-, és legénybúcsúkra is keresettek.

Széles kínálattal várjuk a kedves párokat esküvői kiegészítőkkel, mint például a különleges falikép alakú vendégkönyv, homokszertartás, tortadíszek, fényképalbumok és képkeretek …

 

Cégtábla, falmatrica, plakát

Grafikai szolgáltatásunk közé tartoznak még a nagyméretű poszter-, rollup-, illetve plakátnyomtatás, molinó és cégtáblakészítés, plasztikus betűk vágása, karszalagok forgalmazása, továbbá egyedi falmatricák tervezése és kivitelezése.

Minden Napló Hűségkártya tulajdonos 5% kedvezményt kap minden, nem akciós ajándéktárgy vásárlása árából a kártya felmutatása esetén, továbbá jelenleg is tart vászonkép akciónk, mely keretében 15% kedvezményt adunk minden vászonkép listaárából!

Az ÖtletABC – Ajándéküzlet és Grafikai Shop könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, hétköznapokon 9 óra 30 – tól 18 – óráig, szombaton 9 óra 30 – tól 15 óráig várja kedves vásárlóit. Akcióinkról folyamatosan tájékozódhatnak Facebook oldalunkon is! HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés