A megfelelően kiválasztott szemüveg öltözteti viselőjét

A vékonyított lencse tökéletes külsőt kölcsönöz FotÓ: Archív

A vékonyított lencse tökéletes külsőt kölcsönöz FotÓ: Archív

 

Debrecen. A több mint húsz éves múltra visszatekintő Okula Optika szemészeti rendelőiben mindenre kiterjedő látásvizsgálatot végeznek a kor legmodernebb szemészeti szűrőberendezéseivel. Az időt sem kell sorban állásra pazarolni, az Okula Optikánál ugyanis időpontot lehet kérni, amikor a szakemberek csak annyit „használnak el” a vásárló idejéből, amennyi a vizsgálathoz, illetve a tökéletes szemüveg vagy kontakt­lencse kiválasztásához szükséges.

 

Kényelmes, vékony lencse

A vékonyított lencse nagy előnye, hogy könnyű, esztétikus és így szinte bármilyen keretbe beilleszthető. Ráadásul amellett, hogy kényelmes viselet, nem nagyítja vagy kicsinyíti a szemet, így nem kell attól félned, hogy a vastag lencsék – ahogy mondani szokás – „szódásszifonná” változtatják az egyébként divatos szemüveget. A Kodak Lens vékonyított lencséi akár 36 százalékkal vékonyabbak lehetnek a normál lencséknél. Ezen lencsék a Hatvan utca 1 szám alatt található Kodak Lens szaküzletben vásárolhatóak meg.

A szemüveg legfontosabb funkciója az, hogy tisztán lásson rajta keresztül viselője. Amikor találkozunk egy szemüveges emberrel, az elsők között a szemüveg amit észreveszünk rajta, hiszen az arcán van, lelkének tükre előtt. A viselt darab a használójának egyfajta megjelenést kölcsönöz, egy jól kiválasztott és karbantartott szemüveg mindenképpen elegáns, kölcsönözhet tekintélyt, vagy lehet szexi is. És mit gondolunk arról az emberről, aki kopottas, félrecsúszott, esetleg törött szemüveget visel, pedig új frizurával csinos, elegáns ruhában, cipőben látjuk?

 

Kis ráfordítás a jó látásért

Sokan azt hiszik, hogy egy jó szemüveg drága. Napi 25-45 forint átlagban azért az eszközért ami tiszta látáshoz segít minket és körülbelül két éven keresztül naponta meghatározza megjelenésünket, nem nagy ráfordítás – mondta el Nemessályi Szabolcs ügyvezető. A szaküzletek munkatársai szakértelmükkel, világszínvonalú Visioffice berendezésükkel szívesen segítenek önnek legelőnyösebb szemüveg kiválasztásában. És egyúttal a szemvizsgálatát is elvégezik.

Hűségkártyával olcsóbb

Az üzletekben azokat is várják, akiknek nincs szükségük látásjavításra, hiszen a szemüveg egyre elterjedtebb divatcikk és ráadásul védi a szemeket a portól, az allergiát okozó pollenektől, és nem utolsósorban az UV-sugárzástól. A hűségkártyát felmutató vásárlók 10% kedvezményt kapnak, vásárlásuk összegéből. A Kodak Lens vékonyított lencséit a Kálvin téri üzletben keressék! HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés