LED Digital: korszerű és takarékos fényforrás

Csak a fantáziánk szab határt annak, mi mindenre használjuk

Csak a fantáziánk szab határt annak, mi mindenre használjuk

Tökéletes minőség, versenyképes árak, folyamatos anyagellátás, szervizelés – mindez együtt LED Digital!

Debrecen. – Otthoni, irodai, ipari fő, illetve dekor világítások széles választékával várjuk a kedves vásárlókat. Nálunk ügyfeleink megtalálnak mindent, ami egy LED dekorációhoz szükséges. Öntapadós SMD LED-szalagok, energiatakarékos dekorációs világítások, kiemelő fények, stukkófények elérhető áron – hívta fel a figyelmet választékukra Hamar Péter üzletvezető. Mint folytatta, a náluk kapható LED-sorok, LED-csíkok, szalagfények, felhasználhatóak kültéri, illetve beltéri rejtett világításon kívül autó, jármű dekorációra, szórakozóhelyek, éttermek, üzletek díszvilágítására is.

– Számos otthoni dekorációs lehetőség, díszvilágítás, rejtett világítás, stukkó díszvilágítás, bútor, konyhapult megvilágításra nyújtunk könnyen felszerelhető megoldásokat, melyeket akár mozgásérzékelővel is el lehet látni, hogy megkönnyítsék a LED fényforrások mindennapi használatát. A felszerelésre, kivitelezésre is nyújtunk megoldást villanyszerelőink, szakembereink révén! A meglévő hagyományos vagy energiatakarékos izzók, fénycsövek, reflektorok kiváltására is széles választékban kínálunk LED- égőket, reflektorokat, fénycsöveket, melyekkel jelentős mértékben csökkenthető a villanyszámla! – hangoztatta. Vállalják teljesen egyedi LED-falak gyártását is, ami lehetővé teszi a legmegfelelőbb helykihasználást és a leghatékonyabb reklámot.

 

Garantálják a minőséget

– Az általunk forgalmazott kijelzők legnagyobb előnye, hogy kültériek, alacsony fogyasztásúak, könnyűek, 110 fokos szögből is láthatóak, fényerősségük erősebb a napnál, így napfényben is tökéletesen láthatóak – mutatott rá Hamar Péter, hozzátéve: termékeikre garantálják a tökéletes minőséget, a folyamatos anyagellátást, a szervizelést, az eladás utáni javításokat, és versenyképes árakat. Minden termékükre minimum 1 év garanciát vállalnak. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés