Debrecen legnagyobb, művészeket ellátó üzlete

Minden, amire egy művészléleknek szüksége lehet FotÓ: Matey István

Minden, amire egy művészléleknek szüksége lehet FotÓ: Matey István

Immár tíz éve várja vendégeit a Hal köz téri Kreatív Art.

Debrecen. Hatvanhét négyzetméteren minden kapható itt, amit a szenvedélyes hobbi- és profi festők, dekorálók keresnek a munkájukhoz. Akril- és textilfesték, porcelán-, kerámia- és üvegfesték, üvegmatrica, fa- és papírdobozok, óralapok, óraszerkezetek, gyöngyök és gyöngy alkatrészek sorakoznak elkápráztató bőségben az üzlet polcain.

 

Közelít a húsvét

Az ünnepi előkészületek sora játékossá tehető, ha az egész család részt vesz benne. Az ünnepváró húsvéti hungarocell formák, szalvéták, flitterek, gipszkiöntők, formalyukasztók meghitt családi esték eszközei is lehetnek. A tavaszi koszorú készítéséhez szalma és vessző koszorú hungarocell alapok, szebbnél-szebb szalagok, natúr és színes csipkék, ragasztópisztoly, sizzix gép, kartonok, filcek, dekor gumik mind az alkotás örömét szolgálják.

 

Folyton frissülő választék

Folyamatosan megújuló árukészlettel várjuk kedves vásárlóinkat. Művészellátó részlegünket tovább bővítettük: nálunk megtalálják a Ferrario, Talens, Lefranc & Bouregois, van Gogh, Faber Castell márkák termékeit. A Pannoncolor termékcsaláddal az évek során kiváló viszony alakult ki, aminek köszönhetően a cégtől olaj-, akvarell-, akril festékek, művész ecsetek, festővásznak is nagy választékban megtalálhatóak üzletünkben. Facebookon is elérhetőek vagyunk, az fb.com/halkoz­kreativ oldalon folyamatosan tájékozódhatnak újdonságainkról és a hétvégi foglalkozásainkról. – A Napló hűségkártya akciójához három éve csatlakoztunk, melyről eddig pozitív tapasztalataink vannak, hiszen nagyon sokan élnek a lehetőséggel – árulta el dr. Horváthné Fülep Éva tulajdonos. – A hűségkártyájukat bemutató kedves vásárlóink a termékeink árából tíz százalék kedvezményt biztosítunk.

Hasonló engedményt adunk a művészeti iskolák pedagógusainak és tanulóinak is. Mindenkit arra bíztatok, jöjjön el, és személyesen győződjön meg minderről – mondta el Horváthné Fülep Éva. HBN

A Napló hűségkártya-akciójához három éve csatlakoztunk… Dr. Horváthné Fülep Éva

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés