Gumiabroncs-szerelés, -javítás

Nyári és téli gumiabroncsok széles választékban kaphatók FotÓ: Archív

Nyári és téli gumiabroncsok széles választékban kaphatók FotÓ: Archív

Abroncs hotel szolgáltatásuk keretében tárolják a nyári és a téli gumiabroncsokat is.

Debrecen. A Vredestein Gumiszerviz 1993-ban alakult. Csaknem húszéves szakmai tapasztalattal, korszerű gépparkkal és gyakorlott szakemberekkel rendelkeznek. – Telephelyünkön a két járműbeállás biztonságos emelőgépekkel van felszerelve, melyek alkalmasak személy-, kistehergépkocsik, terepjárók és motorkerékpárok emelésére és szerelésére – tudtuk meg Nagy Róbert üzletvezetőtől.

 

Szolgáltatási paletta

Kerékmosó automatával is rendelkezünk, ezzel is emelve ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk színvonalán. Fő tevékenységünk: a személy-, a kistehergépkocsi, a terepjáró és a motorkerékpár gumiabroncsainak értékesítése, szerelése, javítása, egyensúlyozása, valamint acél és alumínium keréktárcsák igény szerinti beszerzése, javítása. Abroncs hotel szolgáltatásunk keretében vállaljuk nyári, illetve téli gumiabroncsok tárolását – sorolta szolgáltatásaikat az üzletvezető. Hozzátéve: lassan beköszöntenek a nyári meleg napok, érdemes már most gondolni a gumiabroncsok cseréjére. Ha a napi átlaghőmérséklet meghaladja a plusz 7 fokot, ajánlott lecserélni a téli gumikat nyárira. Nálunk a nyári és a négy évszakos gumiabroncsok széles választékát megtalálhatják kedvező árakon.

Prémium kategória

A várakozás elkerülése érdekében ügyfeleink kérhetnek tőlünk telefonon vagy személyesen előre egyeztetett időpontot. Az évszakos csere előtt ellenőriztessék a gumiabroncsaik állapotát, korát. A jó minőségű gumiabroncs élettartama a megtett kilométertől, tárolástól függően 7-8 év, profilmélysége minimum 4 milliméter – fűzte hozzá. – Cégünk 1993 óta a Vredestein márkájú prémium kategóriás, holland gumiabroncsok Hajdú-Bihar megyei képviselete. 2014-ben vettük fel a palettára a középkategóriás Apollo gumiabroncsokat, melyek két év feltétel nélküli garanciával rendelkeznek – fűzte hozzá Nagy Róbert. 2015. márciusától forgalmazunk TPMS jeladó szelepeket, amelyek beszerelését és programozását is vállaljuk. A 2014. november 1-től gyártott autókban ez már alapfelszereltség – tette hozzá a szakember.

Hűséges olvasóknak

A hűségkártyával rendelkező ügyfeleknek a szervizben, 10 százalék kedvezményt biztosítanak a szolgáltatások munkadíjából. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés