A jól választott szemüveg vigyáz a szemünkre!

Varilux S 4D lencsék a tökéletes látásért  FotÓ: Archív

Varilux S 4D lencsék a tökéletes látásért FotÓ: Archív

A Varilux Mester Optikákban megmutatják a láthatatlant.

Debrecen. Szemünk romlása a kor előrehaladtával elkerülhetetlen. Gyakran a nem megfelelő szemüveglencse is hozzájárulhat látásunk romlásához. A Varilux erre a problémára nyújt egyedi megoldást.

Ötven éves tapasztalat

Az Essilor több mint 50 éve Varilux márkanéven mutatta be első multifokális lencséit. A céget jellemző folyamatos technológiai fejlesztéseknek köszönhetően ma már a 7. generációs Varilux lencsék előnyeit élvezhetjük.

Ideális választás

Ahogy a szlogen is mondja, „pont az Ön szemére szabva” készülnek. A Varilux S 4D szemüveglencsék egyedi kialakításuknak köszönhetően a szem sajátosságaihoz igazodnak, így azonnali éleslátást biztosítanak. Mindez 3-féle technológiai áttörésnek köszönhető.

A 4D szemmérés során, melyet kizárólag a Varilux Mester Optikában végeznek, megvizsgálják szemüveg viselési szokásainkat és lemérik szemünk egyedi kódját. 4D technológiával meghatározzák a domináns szemet. Ez a szemünk érkezik meg először a célpontra, amikor tekintetünk irányt vált. A domináns szem figyelembevételével készült lencsék gyorsabb reakcióidőt és azonnali éleslátást biztosítanak.

Forradalmi Nanoptix eljárás

Az eljárás során a lencsét apró alkotóelemek ezreiből állítják össze, így stabilizálják a fénysugarak szóródását, ami csökkenti a hinta effektust. Ez mozgás közben is egyensúlyt biztosít. A Synchroneyes technológia a lencsedesign kialakításakor figyelembe veszi a két szem közötti fiziológiai különbségeket, hogy zavaró széli torzítások nélküli, széles látóteret nyújtson. A Varilux technológia, amit 13-féle szabadalom véd, ezzel válik teljessé.

Hűség, kedvezményekkel

A Napló hűségkártyával érkező vásárlóknak állandó, változatos akciókkal kedveskednek a Hajdú-Bihar megyében megtalálható üzletekben. Olvasóink a szaküzletek elérhetőségeit megtalálhatják mai lapszámunk 4–5.oldalán a hűségkártya elfogadóhelyek listájában. HBN 

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés