Ötcsillagos ellátás és kitűnő helyszín

A Divinus fogászat és a Kertvárosi fogászat teljes körű fogorvosi ellátást biztosít  FotÓ: Magánarchívum

A Divinus fogászat és a Kertvárosi fogászat teljes körű fogorvosi ellátást biztosít FotÓ: Magánarchívum

A Divinus Fogászaton az orvosok tudása és a műszerek a legmagasabb technikai színvonalúak.

Debrecen. A fogak javításával és pótlásával már az ókor óta próbálkozik a civilizáció. A lyukas fogakat szó szerint tűzzel-vassal kiidegelték, fájós tályogokat késsel megnyitották, lyukas fogakba olvadt viaszt, fémeket, csontokat faragtak. Egyes beavatkozások beváltak, de volt amikor a beteg örülhetett, hogy túlélte a „gyógyítást”, a fertőzéses következményeket.

 

Minimális fájdalom

Ma már a modern rendelőben a fájós fogat a legkisebb fájdalom árán megmentik. A Divinus szálloda a Nagyerdő sarkán található, jó megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőségekkel.

– Előítélet, hogy a gyönyörű szállodában biztos drága a fogászati kezelés – mondta el dr. Horai Zsolt tulajdonos. Áraink debreceni viszonylatban is versenyképesek, budapesti, dunántúli díjakhoz hasonlítva pedig rendkívül kedvezőek. Teljes körű fogorvosi ellátást biztosítunk – rövid határ­időkkel – az egyszerű tömésektől, a digitális fogászati, panoráma röntgeneken át a komplett implantátumos (fogbeültetéses) fogpótlásokig. Esztétikai fogászat, kíméletes fogfehérítés – ez utóbbiból minden típusú rendelkezésre áll, a per­oxid-mentestől a plazma/ LED-lámpáson keresztül a lézeres fehérítésig.

 

A kertvárosban is!

A fogászati rendelő a magyarországi és főleg debreceni pácienseket kitüntetett figyelemmel várja. Készpénzes, egészségkártyás és bankkártyás fizetésre is lehetőség van. A szezonális akciók és hűségpartnereink aktuális kedvezményeinek pontos idejéről és mértékéről honlapunkon tudnak tájékozódni. www.fogszerviz.hu; www.divinus-fogaszat. hu, illetve angol nyelven www. dentist-debrecen.hu.

A Kertvárosi Fogászat továbbra is a megszokott időpontokban fogadja a betegeket – zárta szavait a tulajdonos. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés