Két éve a város egyetlen hivatalos hypoxistúdiója

Harminc perc alatt formába lendülhetünk FOTÓK: Matey István

Harminc perc alatt formába lendülhetünk FOTÓK: Matey István

Heti háromszor harminc perc, és jöhet a bikiniszezon.

Debrecen. Debrecen első hivatalos Hypoxi stúdióját az osztrák Hypoxi cég legmodernebb gépeivel szerelték fel 2 évvel ezelőtt.

A 2 éves szülinapot új helyszínen ünnepeljük, elköltöztünk a Komlóssy útról a belvárosba, a Liszt Ferenc térre. Az L250 Hypoxi trainer, az ízületeket kímélő fekvő bicikli, a Vacunaut vákumöltönyös futópad és a Hypoxi Dermologie nyirokmasszázst nyújtó speciális öltözet a legfejlettebb modern technológiát képviseli.

Jótékony hatás

Napjaink testtudatos embere számára fontos szempont, hogy a fogyáshoz választott módszer használatakor testét, szervezetét ne érje drasztikus, fájdalmas hatás. A Hypoxival ez természetes, mert valóban természetes. A zsírégető edzés közben az adott testterületet enyhe nyomásterápiának vetjük alá. A gyorsabb és kedvezőbb eredményt a pozitív és negatív nyomás váltakozásával érjük el. A kompresszió és vákuum használata az orvoslásban és a szépészetben igen régi időkre nyúlik vissza, ez is bizonyítja jótékony hatását.

Kiemelt figyelem

A Hypoxi recept egyik alapvető összetevője a zsírégető edzés. Persze nem mindegy, hogy milyen erősséggel dolgozunk. A zsírégető folyamat korai megkezdéséhez és fenntartásához az izmok mérsékelt igénybevételére van szükség. Az edző folyamatos felügyelete és iránymutatásai biztosítják, hogy az edzés valóban mérsékelt tartományban maradjon.

A Hypoxi kiemelt figyelmet fordít a minőségre, és különösen fontos számunkra vendégeink elégedettsége. Az edzésprogramot minden esetben az egyéni adottságok figyelembevételével és vendégünk céljait alapul véve alakítjuk. Az edzés menetét képzett edzőnk felügyeli, aki életviteli, méregtelenítési és étkezési tanácsokkal is szolgál. Ön szánna heti háromszor harminc perc időt a szépségére és egészségére? A Hypoxi Stúdió Debrecen 2 éve partnere a Napló Hűség akciójának. Magam is hosszú évek óta előfizetője vagyok a lapnak, mert szeretem tudni, mi történik szülővárosomban.

A Home and Holiday Utazásszervező Iroda tulajdonosaként már kedvező tapasztalataim vannak a hűségprogramról is, ezért egyértelmű volt, hogy a Hypoxi alakformáló stúdiónkkal is belépünk a Napló hűségpartnereinek a sorába. Továbbá azért is csatlakoztunk, mert több tízezer debreceni lakosnak szeretnénk népszerűsíteni egészségmegőrző, alakformáló és fogyasztó programjainkat.

Bérletvásárlás esetén a hűségkártyára plusz két alkalmat adunk ajándékba egy kiválasztott alakformáló és fogyasztó gépünkön. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés