Egyedi bútorok, kiváló minőség

Minőségi munka, több, mint húsz év tapasztalatával FotÓ: Archív

Minőségi munka, több, mint húsz év tapasztalatával FotÓ: Archív

Ha lakást épít vagy felújít és asztalos a gondja, a Mahagóni 96 Bt. megoldja!

Debrecen. Már több, mint húsz éves a Mahagóni 96 Bt. tradicionális asztalosipari vállalkozás, mely apáról fiúra szállt. – Fő profilunk egyedi gyártású és méretű gardrób, konyha-, szoba-, előszoba-, gyerek- és egyéb bútorok – mondta el Rácz Attila, tulajdonos. Cégünk elsődleges célja a magas minőségű egyedi bútorgyártás hagyományainak megőrzése, napjaink korszerű technológiáját is felhasználva, mindezt elérhető áron biztosítva mindenki számára.

 

Mindig divatban

A fából készült bútorok mindig divatosak voltak és azok is lesznek. Nálunk közvetlenül a gyártótól rendelheti meg egyedi méretű, színű búto­rait, ezért áraink is kedvezőek. Biztosíthatom, hogy mű- helyünkből kizárólag extra minőségű, nem tömegesen gyártott bútorok kerülnek ki. Szolgáltatásainkat, referen­ciáinkat megtekinthetik a mahagoni96.hu weboldalon és facebook oldalunkon.

 

Folyamatos akciók

Munkatársaimmal együtt azt vallom, hogy a szakma szeretete és elhivatottsága a legfontosabb, és egyben elengedhetetlen feltétel sikereinkhez – emelte ki a szakember. Állandó akciókkal várjuk megrendelőinket, például a tömör kőrisfa bútorajtók MDF árban kaphatók nálunk A hűségkártyát felmutató Napló olvasók részére 10% kedvezményt biztosítunk árainkból. Teljes körű asztalos kivitelezés a pincétől a padlásig, a klasszikustól a modernig! A cégünk szlogenje: „Ha lakást épít vagy felújít és asztalos a gondja, a Mahagóni 96 Bt. megoldja!”

Mahagóni 96 Bt. a minőség garanciája. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés