A körültekintően megválasztott ékszer aranyat ér

A szalonban az egyedi igényekre figyelnek Foto: Matey István

A szalonban az egyedi igényekre figyelnek Foto: Matey István

A családi tradíciók és a Cadalo ékszerház szerencsés ötvözetéből valósult meg Debrecen első ékszerszalonja.

Debrecen. A belváros szívében, március első napjaiban nyitotta meg kapuit az Aranyvirág Ékszerszalon, ahol mindenki megtalálja a saját, vagy választottja kedvére való ékszereket.

– Egy teljesen újfajta szolgáltatást próbálunk kialakítani az országrészben, hiszen nem csak szimpla üzletről, hanem ékszerszalonról beszélünk – hívta fel a figyelmet Denich Rudolf cégvezető. – A diákoktól a nyugdíjasokig mindenkit nagy szeretettel várunk. Az a célunk, hogy egyfajta partnerként segítsük a kedves vásárlókat abban, hogy olyan ékszert válasszanak, amelyre éppen szükségük van és meg is engedhetik maguknak.

 

Minőségi termékek

Termékeink minőségiek, a könnyebben megfizethetőtől a prémium kategóriákig megannyi ékszer megtalálható a szalonunkban. Egyebek mellett gyűrűket, fülbevalókat és karkötőket is kínálunk, de kaphatóak komplett szettek, valamint férfi vagy éppen vallási témájú ékszerek is. Az üzleten belül kialakítottak egy szalon részt, ahol szakemberei segítségével egyedi igényeket, kívánságokat is ki tud elégíteni a szalon.

– Azokkal, akiknek különleges elképzelései vannak, leülünk a szalonban, ahol nyugodt, és elegáns környezetben egy kávé vagy üdítő mellett megbeszélhetjük a részleteket – a több évtizedes szakmai múlttal rendelkező tervező és ötvös csapat pedig megvalósítja az elképzelést.

 

Különböző akciók

Jelenleg is többféle akcióval várjuk a vendégeinket: márciusban az aranyra húsz, míg az ezüst ékszerekre harminc százalék kedvezményt adunk. Bevezettük a törzsvásárlói kártyát, amely a későbbiekben további kedvezményes vásárlásokat tesz lehetővé.

 

Napló kártyával olcsóbb

Ezen felül a Napló olvasói hűségkártyájukat felmutatva további öt százalék levonást kapnak az általuk választott ékszerekből. Nőnap alkalmából pedig a hölgyvásárlóink között fogunk ajándékokat kisorsolni. Természetesen arra is adott a lehetőség, hogy a régebben vásárolt, vagy ajándékba kapott aranytárgyakat a vásárlás során kedvező áron beszámítsuk – sorolta a tulajdonos. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés