Ínyhez idomul a TCS iFlex fogsor

Életre szóló törhetetlenségi garancia FotÓ: Archív

Életre szóló törhetetlenségi garancia FotÓ: Archív

 

Nyíregyháza. Sokan tartanak a hagyományos fogprotézis használatától: néhányan meg sem tudják szokni viselését. Töri a fogínyt, lötyög, kiesik, nem illeszkedik. Létezik megoldás a fenti problémákra, az amerikai, rugalmas iFlex thermoplasztikus fogsor, mely a száj hőjétől tökéletesen idomul viselője fogínyéhez, így megelőzi a feltörést, a kényelmetlen viselést. Azok is gond nélkül viselik, akik képtelenek megszokni régi, kemény alsó protézisüket.

 

Thermoplasztikus

Az iFlex napjaink csúcstechnológiás világújdonsága, az Év Fogpótlása lett 2016-ban és már 2017-ben is. Az újfajta protézis elérhető Nyíregyházán, a Sipkay utcában, a Denfo Fogsorcentrumnál, ráadásul két év garanciát vállalnak rá . A számok önmagukért beszélnek: száz megrendelő közül hetvenhat ma már ezt csináltatja, annyira kényelmes viselet ez a thermoplasztikus eljárással gyártott fogpótlás. Az iFlex-protézis életre szóló törhetetlenségi garanciája „már csak hab a tortán”. Az újdonságok mellett készítenek porcelán koronahidat, fogbeültetéses felépítményeket, pótlásokat is. Javítanak fogsort, ha kell, ínykímélő, puha bélést tesznek a régi hagyományos protézisek alá.

Allergiásoknak is tökéletes

A Nyíregyházán csak a Denfo Fogsorcentrumban elérhető világújdonság tökéletes választás a fém- és akrilátallergiásoknak is. Kőkemény, hagyományos, allergiát, hányingert okozó protézis helyett korszerűbb, jobb a világhírű amerikai thermoplaszt alapú fogsor.

A nyíregyházi fogsorcentrum újdonságairól naprakész információt találnak a cég honlapján, a denfo.oldalunk.hu címen is. A Denfonál ingyenes az állapotfelmérés, az összes fogpótlásféleség megtekinthető, fogorvosdoktorral együttműködve csinálják a hidakat, protkókat, pótlásokat. Egészségpénztári valamint Hajdú-Bihari Napló, Észak és Kelet Hűségkártya elfogadóhely. A cég szakemberei felhívják a leendő páciensek figyelmét arra is, hogy minden munkájukra két év garanciát nyújtanak, a kisnyugdíjasok pénztárcájához árengedménnyel próbálnak idomulni. Ha valakinek pedig fogsort kell sürgősen csinálni, egy nap alatt, itt hétvégén is elvállalják.

 

Hűségkedvezménnyel

A nyugdíjasok pénztárcáját pedig árengedménnyel kímélik. A nagy múltú nyíregyházi cég (a Nagy Zsiga-féle labor) több évtizedes szakmai tapasztalattal készít kivehető és beragasztott fogpótlásokat, rövid határidővel, esztétikus kivitelben és kedvező áron. A cég internetes oldala: denfo.oldalunk.hu, melyen minden hasznos információt megtalálnak az érdeklődök. További elérhetőségünk a lapunk 5. oldalán található. A hűségkártyával érkezők részére pedig tíz százalék kedvezményt nyújtanak. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés