EyeDrive, újabb mérföldkő a lencsegyártási technológiában

Vezetés közben is tökéletes látás FotÓ: tHINKSTOCK

Vezetés közben is tökéletes látás FotÓ: tHINKSTOCK

Majdnem minden gépkocsivezető szenved a vakító fényektől vagy a rosszabb látásviszonyoktól .

Debrecen. Az EyeDrive megoldást nyújt fenti problémákra, akár dioptria nélküli változatban is, melyet az Okula 2000 Kft. üzleteiben érhetnek el kedves olvasóink.

 

EyeDrive előnyök

Az EyeDrive technológia előnyei szemüveget viselő gépkocsivezetők számára a jelentősen kevesebb vakító fény a szembejövők fényszóróiból, közlekedési lámpákból és a közvilágításból, minden vakító részlet jobban látható viselője számára – mondta el Nemessályi Szabolcs, az Okula 2000 Kft. ügyvezető igazgatója.
Használatával a szem kisebb mértékben kerül megerőltetésre, ezáltal biztonságosabb az út és pihentebb a megérkezés.

 

Éles látás, széles látómező

Az EyeDrive kevesebb vakító fényt, ugyanakkor éles látást és széles látómezőt biztosít egész nap. Ideális választás azoknak, akik sokat vezetnek, akár második szemüvegnek, vagy akár egyetlen párként mindennapi használatra, kifejezetten új szemüvegviselőknek egyaránt – fejtette ki bővebben a rendszer előnyeit a vezető. A Reflect Control (tükröződés-szabályozás) az EyeDrive mögött található trendformáló technológia.

 

Innovatív technológia

Ez a lencse felületvédelmének és a lencse formájának egyedi kombinációja. Kompenzálja a különböző fényforrások zavaró hatását miközben növeli a kontrasztot még rossz fényviszonyok között is. Az Eyedrive akár 90 százalékkal is csökkenti az éjszakai zavaró fényeket a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteg nélküli műanyag lencsékhez képest és 57 százalékkal a piacon jelenleg elérhető, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsékhez képest – részletezte az igazgató. Napközben az EyeDrive lencsék ugyanolyan jól teljesítenek, mint a hagyományos, tükröződéscsökkentő réteggel ellátott lencsék. Éjszakai használat során pedig akár kétszer olyan jó teljesítményt is nyújtanak. A széles látómezőnek köszönhetően az új technológia biztosítja a vezető számára megfelelő látást minden irányban, a kritikus pillanatokban is – mondta el a szakember.

 

Hűséges olvasóknak

A Napló hűségkártyával érkező vásárlóknak állandó, változatos akciókkal kedveskednek a megyében megtalálható üzletekben. Olvasóink a szaküzletek elérhetőségeit megtalálhatják mai lapszámunk 4–5.oldalán az elfogadóhelyek listájában. HBN

…minden vakító részlet jobban látható viselője számára. Nemessályi Szabolcs

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés