Otthonunk ruhája a függöny

Széles választék és szakértelem várja a betérőket FotÓ: Archív

Széles választék és szakértelem várja a betérőket FotÓ: Archív

Fontos, hogy a kiválasztott darab illeszkedjen otthonunk hangulatához.

Debrecen. – Elsődleges célunknak tekintjük, hogy vásárlóink széles termékválasztékkal, jó minőségű termékekkel, elérhető árakkal és segítőkész szakemberekkel találkozzanak üzleteinkben – hangsúlyozza Erdélyi Krisztina, a Függöny Center üzletvezetője és társtulajdonosa. – Kollekciónk összeállításánál figyelembe vesszük, hogy minden lakberendezési stílushoz találjanak ügyfeleink megfelelő lakástextilt, karnisokat és egyéb kiegészítőket. A hagyományos stílust kedvelők és a modern enteriőrt előtérbe helyezők is érdekes és izgalmas variációk közül választhatnak. Az alap kollekciónkon kívül mindig találhatnak nálunk akciós termékeket is!

 

Teljes körű szolgáltatás

A Függöny Center üzleteiben szakképzett kollégáink állnak az érdeklődők rendelkezésére, vásárlóink kérésére előre egyeztetett időpontban helyszíni felméréssel is segítünk a legmegfelelőbb megoldás megtalálásában. Utóbbit azért javasolja Erdélyi Krisztina, mert az üzletben nehezen felidézhető otthonunk pontos színvilága, és nehéz dönteni a gazdag függöny- és lakástextil-kínálatból, mert olyan sok gyönyörű dolog van – de nem minden illik otthonunkba! Továbbá a helyszíni felmérés alkalmával a szakemberek az ügyfelek számára megoldhatatlannak tűnő problémákra adnak megoldást, különleges formájú ablakok függönyözésénél pedig speciális ismeretekre van szükség, ennek hiányában rossz függöny- és karnismegoldások születhetnek.

– Vásárlóink igénye szerint végzünk teljes körű kivitelezést is, ami magában foglalja a karnisok felszerelését és a függönyök felrakását is – teszi hozzá az üzletvezető. – Igyekszünk praktikus ötletekkel ellátni vásárlóinkat, például a nappali függönyözésénél az alábbi tényezőket vehetjük figyelembe: rendkívül fontos helyiség, a család életének színtere, egy szépen és praktikusan berendezett nappaliban minden tér a kényelmünket szolgálja, hiszen ez lakásunk leggyakrabban használt része, ahol a függöny feladata az összhatás legmarkánsabb megjelenítése különböző stílusokkal és fazonokkal.

 

Széles kínálat

A váltó függönygarnitúra lehetőséget ad az ünnepi hangulatok megteremtéséhez – mondja. Az üzletekben a vásárló az anyagok széles kínálatából választhatja ki a legmegfelelőbb stílust, ami illeszkedik és összhangban van a helyiség egyéb berendezési tárgyaival. Klasszikus stílust érhetünk el az anyagok és minták megválasztásával és különböző díszítőelemek használatával. Egy jól megválasztott felső drapéria mesésen emeli a végleges látvány hatásfokát.

 

Hűségkártyával kedvezmény

– Üzleteink minden esetben autóval is könnyen megközelíthetőek, a parkolás díjtalan. Debreceni üzletünkben bankkártyás fizetés is lehetséges – jegyzi meg Erdélyi Krisztina. A Napló előfizetőinek, hűségkártyájuk felmutatása esetén kedvezményt biztosítunk, melynek összegéről a hónap utolsó keddjén megjelenő hűségmagazinban olvashatnak. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés