A Don Fetibo nem ismer lehetetlent!

Öltönyök és kiegészítők széles választékban FotÓ: Magánarchívum

Öltönyök és kiegészítők széles választékban FotÓ: Magánarchívum

Hűséget akkor fogadunk valakinek, ha szeretjük amiket tesz és értékeljük amit képvisel.

Debrecen. Évtizedek óta hűséges előfizetői vagyunk a Naplónak, mert írásai révén értékes része mindennapjainknak és megbízható üzleti partnere a Don Fetibo Öltönyháznak – mondta el Mezei Adél tulajdonos.

A Don Fetibo Öltönyház húsz éve szolgálja ki hűségesen a minőségi alkalmi ruházatra vágyó debreceni közönséget. Vásárlóink szeretik Öltönyházunkat, mert nálunk mindenki megtalálja, amit keres. Kínálunk kedvező árú, de jó minőségű öltönyöket egy-egy alkalomra, tartós, magas minőséget mindennapi használatra és márkás öltönyöket a legigényesebbeknek.

Vevőink értékelik, hogy az öltönyök mellett minden kiegészítőt, az ingtől a nyakkendőn át egészen a kabátig egy helyen tudnak megvásárolni. Hűségesen visszatérnek, mert tudják, a nálunk vásárolt öltöny mindig jól áll rajtuk, hiszen a konfekciós darabokat is a helyszínen személyre igazítjuk.

 

Tradicionális értékek képviselője

Egyedi méretekkel rendelkező vevőink is számíthatnak segítségünkre – tette hozzá Mezei Adél. Számukra a kiválasztott anyagból méretre készítjük az igényes öltönyöket. Nem ismerünk lehetetlent! Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több száz diák ballagott már öltönyeinkben. A Don Fetibo Öltönyház tradicionálisan az igazi értékek képviselője. Számunkra még mindig fontos a szaktudás, az előzékeny kiszolgálás és a hűség. A Napló hűségkártya felmutatói ezért minden termékünkből 5 százalék kedvezményre jogosultak vásárlásaik során.

Ha pedig ennyit beszéltünk a hűségről, legyünk mi magunk is hűségesek a régi jelmondathoz: cipőt a cipőboltból, híreket a Naplóból, öltönyt pedig a Don Fetibo öltönyházból! HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés