Kötés – horgolássok szeretettel

Mindig újuló árukészlettel várják a kézimunkázás kedvelőit FotÓ: Matey István

Mindig újuló árukészlettel várják a kézimunkázás kedvelőit FotÓ: Matey István

A Gombolyda fonalbolt 4 városban épít közösséget a kötés-horgolás szerelmeseinek.

Debrecen. Egyre többen veszik elő ismét kötő- vagy horgolótűjüket, mert ha olyan ruhadarabot viselünk, amelyet a saját két kezünkkel készítettünk, szeretetbe burkolózunk. Az ország 4 városában (Budapest, Győr, Szeged, Debrecen) található már Gombolyda Fonalbolt, de az ötlet és az első üzlet Debrecenben született – emlékezett vissza Burger Erika, tulajdonos. – Célunk, hogy a kézimunkázók népes táborát minőségi fonalakkal, eszközökkel, mintákkal, ötletekkel lássuk el és közösséget építsünk.

 

Hatalmas választék

Megtalálható itt minden, amire a kötés-horgoláshoz szükség lehet. Megtalálhatóak nálunk a legfinomabb gyapjú, moher, alpaka, pamut, bambusz és selyem tartalmú fonalak, de hatalmas a választék az egyre népszerűbb színátmenetes, mikroszálas és kevert szálas fonalakból is. Az akril fonalak is nagyon jó minőségben, kedvező áron kaphatóak. A kötőtűk, horgolótűk, kiegészítők tekintetében is a legmodernebb technikákat kínáljuk – mondta el a tulajdonos. Ha körülnézünk a divatos ruhákat áruló üzletekben, hamar észrevesszük, hogy minden évszakban tele vannak szebbnél-szebb kötött-horgolt darabokkal. Miért ne készíthetnénk el magunk és varázsolhatnánk ruhatárunkat egyedivé?

 

Kötő-horgoló tanfolyamok

Folyamatosan indítjuk tanfolyamainkat, ahol néhány óra alatt bárki elsajátíthatja a technikákat. Örömünkre szolgál, hogy nagyon sok fiatal is tűt ragad és gyönyörű dolgokat alkot.

 

Kedvezmények az olvasóknak

A Napló előfizetői számára nem csak fonalainkat, de tanfolyamainkat is öt százalék kedvezménnyel kínáljuk. A kötés/horgolás olyan, mint a jóga. Ellazít, kikapcsol, feltölt energiával. A Gombolyag Magazin negyedévente megjelenő számaiban segítséget adunk a munkához sok-sok mintával és ötlettel.

 

Közösségi tér

Vásárlóink szokták mondani, hogy ez nem csak egy üzlet, ez közösségi hely. Ez így is van, mert kötni, horgolni jó, de közösségben még jobb! Ezért tartjuk egymással a kapcsolatot a közös kötés esteken, és az interneten (Facebook.hu/Gombolyda) is. Weboldalunk, ahol rengeteg inspiráció található: www.gombolyda.hu – zárta sorait. HBN

Ez nem csak egy üzlet, ez közösségi hely.

Burger Erika

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés