Egészségtudatos szolárium

Télen is barnulhat Fotó: Archív

Télen is barnulhat Fotó: Archív

Ha bőrét kímélve, egészségtudatosan szeretne barnulni, keresse a KiwiSunt, a belvárosban.

Debrecen. Megújult géppark­kal és sok más újdonsággal várja barnulni és jobb közérzetre vágyó vendégeit a KiwiSun a belváros szívében. A szalon szoláriumgépeiben kizárólag bevizsgált EU-konform 0,3–as arc–, váll-, dekoltázs és lábszárbarnító csöveket használnak, amelynek következtében a vendégek bőre kíméletesen és gyönyörűen barnul.

 

Bioszolárium

– Legújabb fejlesztésünk az új zöld színterápiás bioszolárium, amely fokozza az endorfin termelődését, ezáltal javítva a közérzetet, energetizál, egyensúlyba hoz, hosszan tartó barnaságot eredményez és számos bőrbetegségre is jótékony hatással van. Igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni a tisztaságra és a kiszolgálásra, emiatt a recepciós lányok komoly és rendszeres képzéseken vesznek részt, amelyekből kötelezően személyes vizsgát is kell tenniük. Ennek köszönhetően hasznos tanácsokkal tudnak szolgálni a bőrápolással és a szolárium használattal kapcsolatban is – hívja fel a figyelmet a szalon tulajdonosa, aki azt is elárulta, számos kedvezménnyel kedveskednek a barnulni vágyóknak.

– Gyakorlatilag minden hónapban van valamilyen akciónk, időnként nyereményjátékokat is szoktunk hirdetni, ahol bérletet, krémet vagy egyéb tárgyi nyereményeket sorsolunk ki.

 

Hűségkártyásoknak olcsóbb

A Napló hűségkártyával rendelkezők 10 százalék kedvezményre jogosultak a 10 egységes (azaz 70 perces) szolárium bérletünk és minden Flabélos bérlet árából. Azért gondoltam, hogy vegyünk részt a hűségprogramban, mert így még szélesebb tömegekkel ismertethetjük meg a szolgáltatásainkat, és nem mellékesen ez egy plusz lehetőség egyes vendégeink részére, hogy kedvezményben részesüljenek, ha szoláriumozni szeretnének. Rendkívül fontos, hogy vendégeink érezzék: törődünk velük. A szalon valamivel több, mint 3 éve üzemel, így már kialakult egy törzsvendégkör, de természetesen szívesen látják azokat is, akik eddig még nem próbálták ki a KiwiSun szolgáltatásait.

 

Sok új vendéggel

– Az eddigi visszajelzések a változások óta nagyon pozitívak voltak. December óta nagyon sok új látogató érkezik hozzánk, ami még inkább arra sarkall minket, hogy a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, maximálisan elégedetté téve kedves vendégeinket. Aki pedig még nem tette meg azt a fontos lépést, hogy hozzánk járjon szolizni, jöjjön el, hogy meggyőzhessük arról, miért érdemes minket, az egészségtudatosok szoláriumát választania- zárta gondolatait a szoláriumszalon tulajdonosa. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés