Nem csak lufi, sokkal több!

Lufik alkalmakra, óriási választékban FotÓ: Matey István

Lufik alkalmakra, óriási választékban FotÓ: Matey István

Óriási léggömb- és partikellék-kínálattal várja vásárlóit a Lufi Plusz Debrecen egyik bevásárlóközpontjában.

Debrecen. A február elsején megnyílt szaküzletben minden nevezetes eseményhez találni megfelelő dekorációt és ajándékot. – Az első ilyen jellegű boltunkat közel tíz évvel ezelőtt nyitottuk – mesél a kezdetekről Veress Attila tulajdonos. – Debrecenben úttörőknek számítottunk, mert előtte nem volt a városban speciálisan lufikkal és parti termékekkel foglalkozó szaküzlet. A sikernek hála gyorsan kinőttük a korábbi helyeket, ezért folyamatosan kerestük a lehetőséget, hogy merre tudnánk tovább lépni. Üzletünk léggömböket, héliumos lufikat és parti termékeket egyaránt árusít. Egyedülálló léggömbválasztékunk van, az egyszínűektől kezdve a mintás és feliratos gumi lufikig. Kínálatunkból természetesen nem hiányoznak a fólialéggömbök és a legújabb bubbles lufik sem.

 

Az ország egész területén

A korábbiaknál jóval nagyobb, nyolcvan négyzetméteres új üzletben is lehetőség van egyedi, speciális megrendelésekre. Legyen szó akár üzleti, tömeg- vagy magánjellegű eseményről, a Lufi Plusz az ország egész területén biztosítani tudja a magas színvonalú léggömb dekorációt ügyfeleinek.

 

Egyedi kínálat

Mindig nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy ne csak árusítsuk a lufikat, hanem különböző figurákat, szobrokat is készítsünk belőlük. Egyedi léggömbnyomtatást is vállalunk, hiszen a feliratozott lufik napjainkban szinte kihagyhatatlan kellékei a rendezvényeknek – legyenek azok levegővel vagy héliummal töltöttek. Ez egy olyan beépíthető show elem, amely kortól, nemtől függetlenül mindig sikert arat és egy olyan pluszt nyújt, ami maradandó és minden esetben pozitív nyomot hagy mindenkiben. De ezek mellett nálunk az élet minden jeles eseményéhez talál megfelelő kelléket az, aki betér hozzánk.

 

Kedvezmények, korrekt árak

Az üzlet könnyen megközelíthető, az egyik nagy bevásárlóközpont első emeletén található, ráadásul ingyenes parkolás is biztosított a bevásárlóközpont parkolójában és mélygarázsában vásárlóink számára. A ballagóknak, esküvőjükre készülőknek külön kedvezményekkel kedveskednek, a Napló Hűségkártya-programjában résztvevők pedig kártyájuk felmutatásával 10 százalék kedvezményt kapnak. A bolt legfrissebb akciójának számító Valentin-napi kupont megtalálják a keddi újságban. – Több mint húsz éve fogtam először kezembe Naplót, amely kétségkívül a legismertebb lap a megyében, máig sokan olvassák. Bár visszatérő vendégeink vannak, úgy gondoltam, a hűségprogram hozzásegít ahhoz, hogy még szélesebb körben ismerjék a nevünket.

 

Webáruházból is

Amellett, hogy korrekt és reális áraink vannak, nagyon ügyelünk rá, hogy minden megrendelést a lehető legprecízebben teljesítsünk. Természetesen internetes webáruházunkban is fellelhető szinte minden termékünk és szolgáltatásunk. Arra bíztatok mindenkit, hogy akár ott, de leginkább személyesen győződjön meg minderről! – mondta el a tulajdonos. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés