Negyven felett is van megoldás!

Személyre szabják  Fotó: MA.

Személyre szabják  Fotó: MA.

Varilux multifokális lencse: segít, ha már nem látna olyan jól közelre.

Debrecen. Az Okula 2000 Kft.-nél sokéves szakmai tapasztalattal törekednek arra, hogy vásárlóiknak a legjobb megoldást nyújtsák, hogy vevőik maximális elégedettséggel távozzanak. Üzleteik kínálatában széles választékban egyfókuszú szemüveglencséken kívül Varilux multifokális lencsék is megtalálhatóak. Ez azon szemüvegviselőknek lehet fontos, akik a presbyopia problémájával küzdenek. Negyven felett a szem veszít alkalmazkodóképességéből. Az ezzel a problémával küzdők, különösen gyengébb megvilágításban, közeli munkát a megszokott távolságból már nem tudnak végezni, távolra viszont változatlanul jól látnak. Erre a problémára nyújt jó megoldást a multifokális (progresszív) szemüveglencse.

 

4D szemmérés

– Ma már lehetőség van az „eyecode” és a domináns szem figyelembevételével személyre szabott szemüveglencse elkészítésére. Az Okula boltjaiban 4D szemmérést végzünk, ennek során figyelembe vesszük a páciens tekintési szokásai mellett a szem valamennyi tulajdonságát – mondta el Nemessályi Szabolcs ügyvezető. A mérés során a kiválasztott keret segítségével 5 paramétert vizsgálnak, amely a páciens keretviselési szokásait és fiziológiai tulajdonságait mutatja meg. Megállapítják az olvasótávolságot, valamint a szem egyedi kódját. Ezen felül meghatározzák a domináns szemet. – Az elkészült szemüveglencse erre a szemre lesz optimalizálva a korlátok nélküli látásélmény és a gyors reakcióidő érdekében – ismertette.

 

Kedvezmény a hűségért

A személyre szabott multifokális szemüveglencse ledönti az eddigi korlátokat: széles látóteret, nagy szabadságot, gyorsabb reakcióidőt és mozgás közben is stabil látásélményt biztosít. A domináns szem meghatározásával és gyártás során történő figyelembevételével gyorsabb a reakcióidő, mozgás közben is tökéletes az egyensúly. Továbbá a két szemet egységes rendszerként kezelve széles látóteret biztosít széli torzítások nélkül.

A hűségkártyát felmutató vásárlók 10 százalék kedvezményt kapnak vásárlásuk végösszegéből. Az üzletek címeit és elérhetőségeit megtalálják a mai Naplóban megjelent hűségkártya-elfogadóhelyek között! HBN

<p class="caption">Személyre szabják  Fotó: MA.</p>

Személyre szabják  Fotó: MA.

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés