Karácsonyi porcelán kincsek az Omnia udvarban

Porcelánok széles választékban kaphatók FotÓ: MATEY ISTVÁN

Porcelánok széles választékban kaphatók FotÓ: MATEY ISTVÁN

Több évtizedes szakmai tapasztalattal várják a vásárlókat.

Debrecen. Az 1993-ban alakult Forgó Csillag kristály és porcelánüzlet nyolc évig a debreceniek által jól ismert Amfora udvarban kínálta portékáit. Immáron 16 éve költöztek az Omnia udvarba. Az elegáns porcelánüzlet üde színfoltja a debreceni belváros szívének. A Forgó Csillag kristály- és porcelánüzlet pár méterre található a főutcától, a minőségi kiszolgálás, a már-már legendás hírnév bevonzza a szépre vágyó embereket. Sok termék helyben megtalálható az üzletben, de katalógusból egyedileg is megrendelhetőek csúcsminőséget képviselő termékek széles választékban. Az idei év újdonságai a külföldről behozott 12 személyes étkészletek, hagyományos kerek , illetve modern szögletes tányér formában is.

Csodás ajándékok

– Karácsonyra tökéletes ajándékok lehetnek a Swarovski köves díszdobozos poharak, a Hollóházi porcelángyár egyedi ékszerei, és a vadászmintás teás és mokkás készletek a Bohémia porcelángyárból – nyilatkozott a Hűségmagazin kérdésére válaszolva Forgó Lászlóné üzletvezető. – Kristályvázáink, bonbonierjeink, tálaink Ajkán készülnek, kiváló minőségű, egyedi darabok. Poharaink – melyből százötvenfélét árusítunk – többféle mintával készülnek. Óriási kínálatunk van Zsolnay és Hollóházi porcelánokból, a Magyarországon készített kristálypoharakból, díszműárukból és rozsdamentes evőeszközökből. Az ajándéktárgyak között találhatók rozsdamentes tálcák, dobozok, szobrok, ékszertartók, vázák, gyertyatartók, lámpák. Ónozott, ezüstözött termékeink, valamint üvegáruink névnapra, szülinapra, esküvőre, karácsonyra kelendőek. A fiatalokra gondolva, az általuk kedvelt Swarovski ékszerekkel bővítettük kínálatunkat. A csomagolástechnikánk és a csomagolóanyagaink is magas színvonalúak.

A Napló hűségakciójához csatlakozva a Napló előfizetői a hűségkártyájuk felmutatásával tíz százalék kedvezménnyel vásárolhatnak az üzletünk teljes készletéből. Karácsony alkalmából 10-30% kedvezménnyel vásárolhatóak meg egyes termékek-zárta sorait a tulajdonos. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés