A titok a bőséges kínálatban rejlik

Van miben válogatni FotÓ: Molnár Péter

Van miben válogatni FotÓ: Molnár Péter

 

A személyes kiszolgálásban hisznek

– Arra vagyok a legbüszkébb, hogy az egyre inkább digitalizálódó világunkban továbbra is talpon tudunk maradni – mesélte Horváth Ferencné ügyvezető. – Nálunk hagyományos módon történik a kiszolgálás, ha betér hozzánk valaki, csak személyesen tudja megvenni a kiválasztott könyveket. Úgy vannak csoportosítva az olvasmányok, hogy bárki eligazodhasson a boltban. Az emberi oldaláról közelítjük meg a könyveladást: aki igényli, nagyon szívesen ajánlunk neki könyveket az őt érdeklő témákban, sőt, ha az idő engedi, megbeszéljük a vevőinkkel a legutóbb olvasott könyvüket. Ez a filozófia működik, hiszen visszatérő vendégeink vannak.

Több száz könyv az aukción

Idén sem szakadt meg a hagyomány, a Bihar Antikvárium immár tizenhatodik alkalommal tartotta meg novemberi könyvaukcióját. A Belvárosi Közösségi Ház Pódiumtermében lezajlott nagy sikerű rendezvényen ilyenkor több száz könyvet lehet megvásárolni. Aki kimaradt, ne aggódjon, mert a tervek szerint az aukciót jövőre is megtartják.

Kedvezmény az előfizetőknek

– A Napló hűségakciójának kezdetektől fogva partnerei vagyunk, tízszázalékos engedményt biztosítunk minden árucikkünkből a hűségkártya felmutatójának. De gondolunk a felsőoktatásban tanulókra is, a hallgatóknak is biztosítjuk a kedvezményt – mondta Horváth Ferencné, aki maga is régi előfizetője a Hajdú-bihari Naplónak, így a másik oldalról is módjában áll használni a hűségkártyát. HBN

A titok a széles választékban és kiszolgálásban rejlik!

Horváth Ferencné

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés