Ünnepi kedvezmények várnak a Miklós utcán

Az adventi díszekre vágyóknak is érdemes felkeresnie a kft. üzleteit  Fotó: Matey István

Az adventi díszekre vágyóknak is érdemes felkeresnie a kft. üzleteit Fotó: Matey István

Hatalmas áruválasztékkal és széleskörű szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére.

Debrecen. Szinte egész évben akciókkal, kedvezményekkel találkozhat, aki felkeresi az immár öt esztendeje működő Palker Papír Kft. Miklós utcai Papír-Irodaszer-Ajándék üzletét. A bolt kapui a lakosság és a céges vevők előtt is nyitva állnak, ráadásul az ünnepek közeledtével karácsonyi árleszállítás várja a vásárlókat.

A cég tulajdonosa, Pallagi Sándor elmondta, nyomtatást, fénymásolást, spirálozást, laminálást, ajándékok díszcsomagolását, valamint céges vásárlóik részére ingyenes házhoz szállítást is vállalnak, sőt a végösszeget akár különböző Erzsébet utalványokkal is lehet rendezni.

– Szolgáltatásaink és teljes termékválasztékunk elérhető a saját parkolóval rendelkező Szoboszlói úti Papír és Tonercenter üzletünkben is. A Miklós utcai boltunk egy parkolóház utcafronti részén található, ahol szintén nagyon egyszerű megállni autóval, ráadásul a vásárlás idejére mi fizetjük a parkolási díjat – fogalmazott a vezető, aki gondolkodás nélkül, már az elsők között csatlakozott a Napló-hűségakciójához, mivel kiváló ötletnek tartotta azt a reklámozásra.

– Így könnyedén megszólíthatjuk a potenciális vásárlóinkat. A Napló-kártyatulajdonosoknak termékektől függően 10-20 százalék kedvezményt adunk a nem akciós termékekből.

Ha irodájába bármi kell… Palker

Pallagi Sándor elárulta, immár az interneten is be lehet szerezni a szükséges termékeket. – Több mint háromszáz négyzetméteres debreceni raktárunkban igen jelentős mennyiségű, és széles választékú árukészlettel rendelkezünk papírárukból, irodaszerekből, irodatechnikai kellékekből, tisztítószerekből, vegyi árukból. Jelenleg több száz oldalas termékkatalógusunkkal igyekszünk vásárlóinkhoz igazodni, melyhez egy aktívan működő webáruház is tartozik. Az online boltunkból rendelt termékeket nettó 20 ezer forintos összeghatár fölött az ország bármely pontjára 24 órán belül, ingyenesen kiszállítjuk – sorolta a tulajdonos, aki nagyon büszke rá, hogy vásárlóitól folyamatosan pozitív visszajelzéseket kap, és az elégedettség abban is megnyilvánul, hogy vevői időről időre visszatérnek. HBN

A Napló-hűségakcióját kiváló ötletnek tartjuk a reklámozásra

Pallagi Sándor
Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés