Lendület és izgalom – gokart!

Belekóstolhatunk a száguldás vagy a driftelés élményébe Fotó: Derencsényi István 

Belekóstolhatunk a száguldás vagy a driftelés élményébe Fotó: Derencsényi István

 

Magyarország első háromszintes gokart pályája az Apolló parkolóházban várja az adrenalinfüggőket.

Debrecen. A belvárosban a Miklós utcán izgalmakkal teli szórakozást ígér a Hajduracing gokartpálya.

A gokartozók szintről szintre izgalmas emelkedőkkel, lejtőkkel, visszafordítókkal, kanyarokkal, gyorsítós egyenesekkel találják szemben magukat. A négyszázötven méter pályahossz garantálja az igazi versenyélmény által kiváltott adrenalint. A nyolc perc időtartamú futamok alatt belekóstolhatunk a száguldás vagy a driftelés élményébe. A fűtött váróból üvegfalon keresztül szemlélhetik a vendégek a pályán zajló eseményeket, üdítő, kávé mellett, snacket majszolgatva. Extra szórakozást nyújthat a darts vagy a csocsóasztal.

Gyermekeknek is

Ingyenes Wi-Fi fokozza a kényelmet, valamint a százharminc centiméteres tévén sportcsatornák is a rendelkezésre állnak – mondta el Hajdu Ferenc, az egyik fiatal tulajdonos. Nézhető foci, vagy Forma 1 két gokart futam között.

Óriási az érdeklődés a legény és leánybúcsúk, céges rendezvények iránt, így immár nagy rutinnal tudjuk vállalni ezek lebonyolítását.

A felnőttek 270 köbcentiméteres, míg a gyermekek 160 és 200 köbcentiméteres Honda motorral felszerelt gokartokkal róhatják a három szinten a köröket. A Napló hűségakciójához csatlakozva a hűségkártyát felmutatóknak a hétfői akciós árat tudjuk biztosítani – zárta szavait Hajdu Ferenc. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés