Népszerű militáris termékkínálat

Bankkártyával és interneten postai utánvéttel is lehet vásárolni
Bankkártyával és interneten postai utánvéttel is lehet vásárolni

A kártyára adott 10 százalékos kedvezmény megélénkítheti az Obsit Military Shop Piac utcai üzlet forgalmát.

DEBRECEN. A military termékeket árusító üzlet több mint húsz éve áll a vásárlók rendelkezésére Debrecen belvárosában.

– Az üzletünkben katonák, vadászok, horgászok, túrázók számára ruházatok és kiegészítők találhatóak – mondta el Forgó Lászlóné tulajdonos. Óriási árukészletünk lehetővé teszi, hogy őrzés-védelemmel foglalkozó cégek, polgárőr egyesületek szolgálati ruháit biztosítani tudjuk. A vidéken ismételten elterjedő mezőőri szolgálatot ellátó emberek a téli-nyári ruházatukat egyaránt be tudják nálunk szerezni.

Iskolakezdésre

A fiatalok inkább az után gyártott német és amerikai katonai felszereléseket (főleg nadrágokat), valamint az acélbetétes bakancsokat, bomber dzsekiket keresik, és válogathatnak felvarrókból, túrafelszerelésekből, és más egyéb eszközökből. Az iskolakezdésre való tekintettel szeretnénk felhívni a figyelmet kiváló minőségű hátizsákjainkra melyeket széles szín-, és méretválasztékban árusítunk.

Minden ember számára fontos a saját biztonsága. Üzletünk termékkínálatában megtalálható a teljesen legálisan használható önvédelmi gázspray. Fontos számunkra, hogy minőségi termékeket értékesítsünk, s hogy a vásárlók bizalommal forduljanak hozzánk. Figyelemmel kísérjük az igényeket és annak alapján bővítjük a kínálatunkat. Az üzletben bankkártyával is lehet fizetni, de lehetőséget biztosítunk internetes vásárlásra is; az e-mailben rendelt terméket postai utánvétellel elküldjük. A városközpont parkolóban pedig az első óra parkolást vásárlóinknak mi fizetjük! – zárta szavait Forgó Lászlóné. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés