Több mint 25 éve a város szolgálatában

Napló-előfizetőknek húszszázalékos kedvezmény
Napló-előfizetőknek húszszázalékos kedvezmény

A City Taxi Debrecen legrégebben működő taxitársaságaként kínálja szolgáltatását.

DEBRECEN. Éjjel-nappal várjuk megrendelőink telefonhívásait a hét minden napján! Két éve már, hogy beindítottuk az internet alapú, okos-eszközön történő taxi rendelést, így letölthető alkalmazásunk segítségével gyorsan és egyszerűen rendelhetnek tőlünk taxit GPS pozíció alapján – mondta el Almási Sándor, az Alföld City Taxi Kft. ügyvezetője.

Előre kell szólni!

Nagy lehetőséget láttunk a Napló előfizetői körében, ezért az elsők között csatlakoztunk a hűségkártyaprogramhoz. Tudtuk, akik egy olyan színvonalas lapnak az olvasói, mint a Napló, azok igényt fognak tartanak további magas szintű szolgáltatásokra az élet egyéb területein is. A hűségkártya-kedvezményt akkor tudja igénybe venni az előfizető, ha a beszállásnál vagy a telefonos megrendelésnél előre közli ezt a munkatársainkkal.

Ekkor a 4-es számú tarifával tudjuk a fuvart teljesíteni, ami húszszázalékos kedvezményt jelent. A tapasztalataink alapján naponta több hűségkártyás megrendelőt tudhatunk megrendelőink között és számuk növekvő tendenciát mutat.

Személy szerint huszonöt éve vagyok Napló-előfizető. A helyi hírek, illetve a debreceni focicsapattal kapcsolatos információk miatt forgatom főként a kiadványt. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés