Hangulat és kényelem

Szövetválasztáskor több száz minta között böngészhetnek a vásárlók
Szövetválasztáskor több száz minta között böngészhetnek a vásárlók

A Bu-fa-tex Kft. második éve hűségpartnere a Naplónak.

Debrecen. Családi vállalkozás a tekintélyes múlttal rendelkező Bu-fa-tex Kft., amely a kárpitozott bútorok terén tudhat magáénak közel két évtizedes tapasztalatot.

Bármilyen kárpitos termék elkészítését vagy javítását vállalják, akár egyedi méretek, elképzelések alapján is.

Az 1998-ban alapított cég tulajdonosát kérdeztük a termékekről, trendekről, tapasztalatokról.

„Fotelek, fotelágyak, heverők, franciaágyak, sarokülők és ülőgarnitúrák gyártását, javítását vállaljuk kiváló minőségben – sorolta Katona István, a Bu-fa-tex Kft. igazgatója. Mindezeket természetesen több méretben, rugós és szivacsos kivitelben is. A sarokülőket, ülőgarnitúrákat ágyfunkciós kivitelben is készítjük, illetve magas fekhelyes típusban, ami azt jelenti, hogy az ülőrész ággyá alakítva is ugyanabban a magasságban marad a fekvőfelület. Ez a kényelmi funkció joggal népszerű a megrendelőink körében.

Újjászületés

A javítás, áthúzás során kicseréljük az elöregedett szivacsot, újra lakkozzuk, enyvezzük a farészeket. Gyakorlatilag csontig lebontjuk, s újra felépítjük a bútort. Javítjuk vagy cseréljük a vasalatot, rugózatot. Sokan ragaszkodnak a régi és jól bevált bútoraikhoz, a segítségünkkel teljesen újjá születik a régi kedvenc kényelmes bútordarab. Egészségügyi okokból is szükségessé válhat a felújítás olykor, ha valaki allergiás az atkákra, s az a gyanú, hogy elszaporodott a bútorban, fellélegzéssel ér fel a kárpitcsere. Szövetválasztáskor több száz minta között böngészhetnek vásárlóink.

Akár vásárláskor, akár felújításkor a szállítást saját berkeken belül meg tudjuk oldani. A helyszíni felmérést ingyenesen vállaljuk.”

Hűségprogram

Katona István maga is Napló előfizető húsz éve már, a friss híreket a megyei napilap jelenti számára. A hűségprogramhoz azért csatlakozott, mert véleménye szerint ez a legjobb lehetőség arra, hogy a folyamatos kapcsolatot fenntartsa a vevőkörrel. Sokan forgatják az újságot nap mint nap, széles körben megjelenik a Napló, emiatt tette le a voksát a program mellett. A hűségkártyára öt százalék engedményt biztosít az árakból. HBN

Cikk 1 / 1

Kérjük jelentkezzen be, hogy a teljes cikket olvashassa

Please enter the code

The code is not valid, has been used already or has expired
Levélküldés